"Κληρώνει" για το αθλητικό κέντρο στον ΠΑΟΚ

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015


..

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης γύρισε από το εξωτερικό έχοντας γεμίσει την ατζέντα του με αθλητικά κέντρα που είναι υποψήφια για να φιλοξενήσουν την καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Τελευταίο του ταξίδι ήταν στην Αυστρία, όπου είδε πέντε προπονητικά κέντρα και τις επόμενες μέρες θα παρθεί η τελική απόφαση ανάμεσα σε πάνω από 12 κέντρα σε Αυστρία-Γαλλία-Ολλανδία, ενώ θα ξεκινήσει και η αναζήτηση των φιλικών αγώνων.
Δεν προκαλεί απορίες η χρησιμοποίηση του Ρατς
Σχετικά με την χρησιμοποίηση του Ρατς στον αγώνα της Ρουμανίας με αντίπαλο τα Νησιά Φερόε, παρόλο που στις αρχές της εβδομάδας ο έμπειρος μπακ ήταν τραυματίας, από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατ' αρχήν τονίζουν ότι οι διεθνείς κανονισμοί δεν επιτρέπουν σε καμιά ομάδα να μην επιτρέψει σε ποδοσφαιριστή -έστω τραυματία- να πάει στην Εθνική και ότι για όσο διάστημα διαρκεί η κλήση, η ευθύνη της αποθεραπείας ανήκει στο ιατρικό τιμ της Εθνικής.
© Παρέχεται από: contra.gr
Συν τοις άλλοις, επισημαίνουν ότι σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση ο χρόνος αποθεραπείας του μετά τη μικρή θλάση α΄ βαθμού που υπέστη, έπεφτε οριακά με το παιχνίδι κόντρα στα Νησιά Φερόε, γι' αυτό και οι Ρουμάνοι αποφάσισαν να τον κρατήσουν κοντά τους και, τελικά, ο γιατρός της Εθνικής Ρουμανίας να ανάψει το πράσινο φως για να παίξει. 
Εξάλλου, ο Ρατς έχει αγωνιστεί με πρόβλημα και σε ματς του ΠΑΟΚ, όπως το ματς Κυπέλλου στα Γιάννινα, που έπαιξε 90λεπτο με πρόβλημα.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks