«Να ακολουθήσει το παράδειγμα των ΑΕΚ και Ηρακλή ο ΟΦΗ»

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

..
Είναι ο μακροβιότερος τεχνικός στον πάγκο μιας ομάδας. Ο Ευγένιος Γκέραρντ ή «Γκεραρντάκης», όπως τον αποκαλούν οι Κρητικοί συνέδεσε το όνομα του με ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας του ΟΦΗ.
Κάθισε στον πάγκο των «Ομιλιτών» για 15 σεζόν (1985-2000). Κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 1987, ενώ επί των ημερών του, ο ΟΦΗ εξασφάλισε τέσσερις φορές την συμμετοχή του στο Κύπελλο UEFA και μία στο Κύπελλο Κυπελλούχων.
O Γκέραρντ,βρίσκεται στη δεύτερη θέση στη λίστα με τους προπονητές με τα περισσότερα ματς. Kοουτσάρισε συνολικά σε 522 αγώνες A' Eθνικής με απολογισμό 249 νίκες, 113 ισοπαλίες και 160 ήττες.
Ο «θρυλικός» τεχνικός δεν κρύβει την απογοήτευση του από την εικόνα που παρουσιάζει ο ΟΦΗ, καταθέτοντας την άποψη του στο gazzetta.gr για το πως θα εξυγιανθεί ο κρητικό σύλλογος.
Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκο Αναστόπουλο και την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλει.
«Πρώτα θα πρέπει να ψάξει ο ΟΦΗ να βρει χορηγό, ο οποίος τα επόμενα χρόνια θα αποτελεί εγγύηση για την λειτουργία της ομάδας και θα βρίσκεται κοντά στον σύλλογο.
Πιστεύω ο ΟΦΗ θα πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα της ΑΕΚ και του Ηρακλή και να υποβιβαστεί στη Γ΄ Εθνική. Επίσης θα πρέπει να φτιάξει καλή ομάδα για να ξαναγυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο» ήταν τα λόγια του Ευγένιου Γκέραρντ.
© provided by gazzetta.gr
>
Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ δεν θα μπορούσε να μην σταθεί και στον Νίκο Αναστόπουλο.
«Ο Αναστόπουλος καταβάλει μεγάλη προσπάθεια. Πιστεύω ότι και καλός προπονητής ιδιαίτερα στον ψυχολογικό τομέα, όπου παρά τα προβλήματα προσπαθεί να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές εμψυχώνοντας τους.
Δουλεύει πολύ και βρίσκεται κοντά στους παίκτες. Θα έλεγα πως αυτή τη στιγμή είναι σαν βράχος που στηρίζει την ομάδα».

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks