Η ΕΠΣΑ τίμησε τον Τόλη Αποστόλου

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

...
Τιμή για τον ίδιο, τιμή για τον Ατρόμητο που τον έχει στις τάξεις, του, αποτελεί η βράβευση του Tόλη Αποστόλου από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας (ΕΠΣΑ) στη μεγάλη γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο Υπεύθυνος Σκάουτινγκ του Ατρόμητου, Tόλης Αποστόλου, τιμήθηκε για την προσφορά του στην ομάδα  ως ποδοσφαιριστής αφού μετράει 200 συμμετοχές με τη φανέλα της αλλά και ως σκάουτερ με ειδικότητα την ανακάλυψη ταλέντων.

Κατά την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας ο Τόλης Αποστόλου είπε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΠΣΑ και τον πρόεδρο της κύριο Δημητρίου για την τιμή που μου κάνουν. Το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ σήμερα οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στον Γιώργο Στολίγκα ο οποίος πριν από 35 χρόνια με καθιέρωσε στον Ήφαιστο και από τότε ξεκίνησα τη θητεία μου στο χώρο του ποδοσφαίρου. Τον ευχαριστώ δημόσια.

Βλέποντας όμως ανάμεσα μας και τον Μιχάλη Τζανόπουλο θέλω επίσης να τον ευχαριστήσω γιατί ήταν εκείνος που πρώτος μου έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσω την προπονητική από την Ακαδημία των Άνω Λιοσίων.

Και βέβαια θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ατρόμητου κύριο Γιώργο Σπανό που με εμπιστεύεται δίπλα του εδώ και 10 χρόνια αλλά και την  οικογένεια μου, την σύζυγό μου Μαρία για την στήριξη της όλα αυτά τα χρόνια επειδή αυτή τη δουλειά προϋποθέτει  πολλές μέρες απουσίας από το σπίτι. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο να έχουν υγεία, να μην παραμελούν το σχολείο τους και όσο μεγαλώνουν να γίνονται πιο ταπεινά».

Πηγή:peristerisports.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks