Οπαδοί ζητούν τετ α τετ με ομάδα - διοίκηση του ΠΑΟΚ

Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

 
.....

Οπαδοί ζητούν τετ α τετ με ομάδα - διοίκηση του ΠΑΟΚ.Αντιπροσωπεία επτά οπαδών στα γραφεία της Τούμπας, ζητά συνάντηση με Αγγελίδη, Βρύζα, Αναστασιάδη και τους τρεις αρχηγούς της ομάδας. Αντιπροσωπεία οπαδών ου ΠΑΟΚ, αποτελούμενη από 7 άτομα, βρίσκεται αυτή την ώρα στην Τούμπα και ζητούν τους Αγγελίδη, Βρύζα, Αναστασιάδη και τους τρεις αρχηγούς της ομάδας (Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης και Γλύκος), ώστε να συζητήσουν μαζί τους για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.
Οι φίλαθλοι του "δικέφαλου" έχουν μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ζήση Βρύζα, ενώ οι αρχηγοί βρίσκονται καθ' οδόν.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, πάντως, Ιάκωβος Αγγελίδης, βρίσκεται στην Αθήνα για ραντεβού με το νέο υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.
Με Άγγελο η προπόνηση
Κι ενώ όλοι είμαστε εν αναμονή της απόφασης της διοίκησης της ΠΑΕ αναφορικά με το αν θα γίνει ή όχι αποδεκτή η παραίτηση του Άγγελου Αναστασιάδη, ο Έλληνας τεχνικός δίνει αυτήν την ώρα κανονικά το παρών στη Νέα Μεσημβρία, όπου διεξάγεται υπό τις οδηγίες του η προπόνηση του ΠΑΟΚ.
http://www.contra.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks