Τους... ξεφώνησαν στην Τούμπα! - ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ «ΠΕΣΙΜΑΤΑ» ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Τους... ξεφώνησαν στην Τούμπα! 

Ξέφυγε η κατάσταση έξω από το γήπεδο της Τούμπας κατά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ, άμα τη επιστροφή της από το Ηράκλειο έπειτα από...
την ήττα από τον ΟΦΗ.
Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του «δικεφάλου του Βορρά» έφτασε λίγο μετά τις 10 το βράδυ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» όπου τους περίμενε το πούλμαν της ομάδας μέσα στον διάδρομο προσγείωσης.

Οι παίκτες επιβιβάστηκαν στο πούλμαν, ενώ ο Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε να βγει από την κυρίως έξοδο του αεροδρομίου, μαζί με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που είχαν ταξιδέψει στην Κρήτη.

Τρία περιπολικά και μία «κλούβα» της Ελληνικής Αστυνομίας συνόδευσαν το πούλμαν του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να πάρουν τα αυτοκίνητά τους. Εκεί, όμως, η κατάσταση ξέφυγε.

Περίπου 250 οπαδοί είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο και περίμεναν με... άγριες διαθέσεις τα μέλη της αποστολής, τα οποία υποδέχθηκαν με το ειρωνικό σύνθημα «Νατοι, νάτοι οι Πρωταθλητές»

Από πλευράς διοίκησης στην Τούμπα βρέθηκε μόνον ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ο οποίος έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών. Μάλιστα χρειάστηκε να παρέμβουν οι άνδρες της ασφάλειας του ΠΑΟΚ, προκειμένου ο Κωνσταντινίδης» να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του και να αποχωρήσει. Ο «σβούρας», πάντως, ήταν? άτυχος, μιας και την «πλήρωση» καθώς οι οπαδοί ήθελαν να τα? ψάλλουν στον Ζήση Βρύζα και τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ο Βρύζας, πάντως, δεν ήταν καν στην Κρήτη, καθώς βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης για δουλειές της ομάδας. «Θέλουμε τον Βρύζα και τον Αναστασιάδη, όχι εσένα!» φώναζαν στον Κωνσταντινίδη.

Εν συνεχεία οι οπαδοί καταφέρθηκαν εναντίον του γενικού αρχηγού, Κώστα Λαγωνίδη, ο οποίος για αρκετή ώρα τα? άκουσε από τους συγκεντρωμένους. «Τρυπάνε τον Αναστασιάδη οι παίκτες» του είπαν κάποιοι, ενώ άλλοι φώναζαν: «Είστε ερασιτέχνες. Κάνατε τον ΠΑΟΚ ερασιτεχνικό σωματείο. Είχατε λεφτά να φέρετε τον Ντέβιτς και φέρατε τον Νομπόα; Γιατί δεν φερατε κι άλλους παίκτες;»

Σε ό,τι αφορά στους ποδοσφαιριστές, στο «στόχαστρο» βρέθηκαν οι Γλύκος και Κατσικάς, με τους οπαδούς να κλωτσούν το αυτοκίνητο του τελευταίου! Εν τέλει, με τη συνδρομή των ανδρών της ασφάλειας του ΠΑΟΚ, ο ποδοσφαιριστής κατάφερε να αποχωρήσει, την ώρα που ο Γλύκος άκουσε έντονα σχόλια για την άσχημη εμφάνισή του κόντρα στον ΟΦΗ.

Παράλληλα ακούστηκαν συνθήματα όπως «βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα», ενώ ορισμένοι αποκάλεσαν τους παίκτες «κοπρόσκυλα!».

Να σημειωθεί, τέλος, πως μόλις ο Ρόμπερτ Μακ μπήκε στο αυτοκίνητό του, διαπίστωσε πως κάποιος του είχε κλέψει το πορτοφόλι. Ο Σλοβάκος έγινε έξαλλος, αν και εκ των υστέρων διαπιστώθηκε πως η κλοπή είχε λάβει χώρα όσο το όχημα ήταν σταθμευμένο εκεί κι όχι την ώρα των διαμαρτυριών.

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε σύσκεψη, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη στο «Μακεδονία Palace».

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks