Τέλος από την Καλλονή ο Ματζουράκης

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

 
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Καλλονής αποτελεί ο Γιάννης Ματζουράκης, με την αποκάλυψη να γίνεται από τον ίδιο στο πλαίσιο ραδιοφωνικής εκπομπής, στην οποία ήταν καλεσμένος....

Όπως ανέφερε ο κ. Ματζουράκης ενημερώθηκε σήμερα τηλεφωνικά από τη διοίκηση της ομάδας για τη λύση της συνεργασίας, εξέλιξη που δεν φαινόταν να προκύπτει ως χθες.
Προφανώς η ήττα από τον ΠΑΟΚ με τον τρόπο που αυτή ήρθε, δηλαδή με την ομάδα της Λέσβου προηγούμενη και τον «Δικέφαλο» με παίκτη λιγότερο για περίπου μία ώρα αλλά κυρίαρχο στο β΄ ημίχρονο, δεν άρεσε στους ανθρώπους του συγκροτήματος από τη Λέσβο. 
«Με πήραν τηλέφωνο και μου ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας. Δεν ξέρω αν φταίει τα αποτελέσματα ή το γεγονός ότι έχουμε αρκετές ισοπαλίες, αφού η ομάδα μετράει μόλις πέντε ήττες. Δεν χρειάζεται να σας πω τίποτα άλλο επί του θέματος» δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.
Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε η ανακοίνωση της Καλλονής, στην οποία αναφέρεται:
«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Ματζουράκη. Τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα μας αναγκάζουν να προβούμε σε ενέργειες που ίσως σταθούν ικανές να αλλάξουν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας.
Έχοντας προσφέρει τα μέγιστα στην πορεία της Καλλονής μας, διατηρώντας την ομάδα πέρυσι, παρά τις αντιξοότητες, στη Superleague και βάζοντας τις βάσεις για την επίτευξη του φετινού στόχου, δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε τον Γιάννη Ματζουράκη για όσα μας έδωσε με την παρουσία του στον πάγκο μας, και να δηλώσουμε ότι φεύγει ως φίλος που θα τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας.
Του ευχόμαστε καλή συνέχεια».

http://www.naftemporiki.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks