Συγγνώμη από ΠΑΟΚ στους οπαδούς για την υποδοχή

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Picture 0 for Συγγνώμη από ΠΑΟΚ στους οπαδούς Συγγνώμη από ΠΑΟΚ στους οπαδούς.Ποιος είναι ο λόγος που απολογήθηκε στους φίλους της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.«Μια μεγάλη και ειλικρινή ..
συγγνώμη από τον κόσμο που ήρθε στο αεροδρόμιο να υποδεχθεί την ομάδα», ζήτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τους 3.000 και πλέον οπαδούς του Δικεφάλου που βρέθηκαν στο «Μακεδονία» για να υποδεχθούν την αποστολή της ομάδας προκειμένου να την αποθεώσουν για το σπουδαίο «διπλό» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Οι χιλιάδες φίλοι του Δικεφάλου που συνέρρευσαν στον αερολιμένα της Θεσσαλονίκης έμειναν με την... όρεξη, καθώς η αποστολή του ΠΑΟΚ αποχώρησε από τον αεροδιάδρομο του «Μακεδονία» και όχι από την αίθουσα αφίξεων, εκεί που περίμενε φωνάζοντας συνεχώς συνθήματα η κύρια μάζα των οπαδών των «ασπρόμαυρων».
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέδωσε το περιστατικό σε «κακή συνεννόηση». «Ζητούμε μια μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη από τον κόσμο που ήρθε στο αεροδρόμιο να υποδεχθεί την ομάδα γιατί λόγω κακής συνεννόησης το πούλμαν αναχώρησε από την πίστα για το γήπεδο της Τούμπας, όπου και εκεί ενημερωθήκαμε ότι έχει ετοιμαστεί ιδιάτερα θερμή υποδοχή», ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιό της στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο Facebook.

http://voria.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks