Πρωταγωνιστής στο μεγαλύτερο σκάνδαλο ο Μαρινάκης

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

 
"Πρωταγωνιστής σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ο Μαρινάκης".Εκτενές δημοσίευμα της «Huffington Post» ..
ασχολείται με το χώρο του ποδοσφαίρου παγκοσμίως και τα σκάνδαλα που... έχουν συμβεί σε κάποιες χώρες. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα λοιπόν γίνεται αναφορά στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, υποστηρίζοντας μάλιστα πως ήταν πρωταγωνιστής σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Αναλυτικά το εν λόγω απόσπασμα από το δημοσίευμα:
«Ο Ευάγγελος Μαρινάκης, πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και εφοπλιστής, ήταν ο πρωταγωνιστής σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Το 2011 μια σειρά τηλεφωνικών συνδιαλλαγών διέρρευσε στη δημοσιότητα, αποκαλύπτοντας μέσω των διαλόγων, πως η διαφθορά στην Ελλάδα κάλυψε και το ποδόσφαιρο. Γνωστό ως Κοριόπολις, το σκάνδαλο αυτό είχε τουλάχιστον 80 εμπλεκομένους, συμπεριλαμβανομένου του Μαρινάκη, ενώ η υπόθεση περιείχε κρούσματα στημένων αγώνων, εκβιασμών, εκφοβισμών και δωροδοκιών.
Παρ’ όλη την έκταση του σκανδάλου, ο Μαρινάκης εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης του Πειραιά, «κατεβαίνοντας» στον συνδυασμό του εκπροσώπου της ομάδας του, ο οποίος εκλέχθηκε δήμαρχος. Όπως ακριβώς λειτουργεί το πρόγραμμα «Ποδόσφαιρο για όλους» επισκιάζοντας τη συνεχόμενη αύξηση του πληθωρισμού της Αργεντινής, τα συνεχόμενα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού και οι επιτυχίες του στο Champions League, υπερκάλυψαν το σκάνδαλο Κοριόπολις στα μάτια του κοινού».

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks