Ο Πετρ Τσεχ απειλεί ότι θα αποχωρήσει από την Τσέλσι

Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

Απειλεί με αποχώρηση ο Τσεχ.Την δυσαρέσκεια του εξέφρασε ο Πετρ Τσεχ για τον παραγκωνισμό του στην Τσέλσι. Δηλώνει ότι θα ..
αποχωρήσει.Ο Πετρ Τσεχ απειλεί ότι θα αποχωρήσει από την Τσέλσι εμφανώς δυσαρεστημένος από τον παραγκωνισμό του. Ο Τσέχος έχει χάσει την θέση του βασικού από τον Βέλγο Κουρτουά και την φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ αγωνίστηκε μόνο στον αγώνα με την Άρσεναλ, ως αλλαγή όταν τραυματίστηκε ο Κουρτουά.
Ο Τσεχ παραδέχεται ότι η κατάσταση δεν είναι η ιδανική γι' αυτόν και επιθυμία του είναι να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.
"Με ξέρουν πολύ καλά στην Τσέλσι και καταλαβαίνουν ότι η κατάσταση δεν είναι η ιδανικότερη. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν στον σύλλογο. Αν η κατάσταση δεν βελτιωθεί τότε θα ψάξω να βρω τη λύση. Έχοντας στο μυαλό μου το EURO 2016 και την εθνική ομάδα δεν υπάρχει χρόνος για μένα να κάθομαι στον πάγκο και να μην παίζω".
http://www.sport24.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks