Προπόνηση Εθνικής:Χωρίς τον Κώστα Μανωλά η προπόνηση

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

 
Χωρίς Μανωλά η προπόνηση.Ένα οικογενειακό πρόβλημα ήταν ο λόγος που ο Κώστας Μανωλάς δεν συμμετείχε στην απογευματινή ..
προπόνηση της Εθνικής..
στον Άγιο Κοσμά.Χωρίς τον Κώστα Μανωλά πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (8/10) η προτελευταία προπόνηση της Εθνικής επί ελληνικού εδάφους. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα προπονηθεί ξανά το πρωί της Πέμπτης (9/10) και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα αναχωρήσει για το Ελσίνκι, όπου θα αντιμετωπίσει τη Φιλανδία.
Ο Έλληνας αμυντικός της Ρόμα δεν μπόρεσε να δώσει το "παρών" στην συγκέντρωση των διεθνών για προσωπικούς λόγους, καθώς τα ξημερώματα έχασε τον παππού του.
Σε ότι αφορά την προπόνηση, ο Κλαούντιο Ρανιέρι κρατάει ακόμα κλειστά τα χαρτιά του και δεν θέλει να γνωστοποιήσει τις σκέψεις του για τον σαββατιάτικο αγώνα.
Η προπόνηση κράτησε κάτι λιγότερο από 1,5 ώρα, δίτερμα δεν έγινε, αλλά περισσότερο ασκήσεις κατοχής μπάλας και μετέπειτα οι παίκτες χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες των πέντε και αγωνίστηκαν μεταξύ τους. Την ίδια ώρα, οι τερματοφύλακες ακολουθούσαν δικές τους ασκήσεις.
http://www.contra.gr/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks