Εξω ο Κονέ και ο Χολέμπας-Στην Εθνική Γιαννούλης, Μάνταλος

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

http://www.zougla.gr/assets/images/400x300/1517315.jpg Νοκ άουτ και ο Χολέμπας στην Εθνική, στη θέση του ο Γιαννούλης.Όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΠΟ, στις προαναφερόμενες αναμετρήσεις..
δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ούτε ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά του χθεσινού ντέρμπι με τη Γιουβέντους Τραυματίας και ο Κονέ.
Η αποψίλωση στην Εθνική ομάδα Ανδρών ενόψει των αγώνων με Φινλανδία και Βόρεια Ιρλανδία για την προκριματική φάση του Euro 2016 συνεχίζεται.
Όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΠΟ, στις προαναφερόμενες αναμετρήσεις δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ούτε ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά του χθεσινού ντέρμπι με τη Γιουβέντους.
Ο διεθνής αμυντικός αποκλείστηκε από τον Κλάουντιο Ρανιέρι, ο οποίος κάλεσε στη θέση του τον Κώστα Γιαννούλη του Ολυμπιακού.
Εν τω μεταξύ, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και θα συμμετάσχει στην αποστολή που θα αναχωρήσει την Πέμπτη για τη Φινλανδία.  
Υπενθυμίζεται ότι εκτός μάχης έχει ήδη τεθεί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, στη θέση του οποίου κλήθηκε ο Γιάννης Σκόνδρας, ενώ εντός της ημέρας η Ομοσπονδία θα ενημερώσει για την περίπτωση του Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του χθεσινού αγώνα της Ουντινέζε με την Τσεζένα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks