Διαδήλωση «ερυθρόλευκων» οπαδών έξω από τον ΣΚΑΙ

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Διαδήλωση «ερυθρόλευκων» οπαδών έξω από τον ΣΚΑΪ Διαδήλωση «ερυθρόλευκων» οπαδών έξω από τον ΣΚΑΪ.Με ειρηνικό τρόπο ολοκληρώθηκε η διαδήλωση των οπαδών του Ολυμπιακού έξω ..από το κτίριο του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στη διαδήλωση πήραν μέρος περίπου 4.000 φίλοι των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι είχαν δώσει ραντεβού στις 21:30 στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Από εκεί κατευθύνθηκαν στις εγκαταστάσεις του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού που εδρεύει στο Νέο Φάληρο, παρουσία μεγάλης αστυνομικής δύναμης που είχε αποκλείσει το κτίριο.

Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί κρατούσαν πανό και φώναξαν συνθήματα κατά του σταθμού και της ιδιοκτησίας του, για να αποχωρήσουν λίγο μετά τις 23:00 από το χώρο ειρηνικά.

Η διαδήλωση έγινε με αφορμή την αποκάλυψη της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, αποτελούσε στόχο τρομοκρατών και την «εχθρική», σύμφωνα με τους οπαδούς της πειραιώτικης ομάδας, στάσης που κρατά ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός απέναντι στον ισχυρό άνδρα της ομάδας τους. 
ΝΕΑ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks