Σήμερα το "στερνό αντίο" στον άτυχο φίλαθλο Κώσ Κατσούλη

Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR3YaOjKw_k6crLyvwnhbIKRo_ciO2WaUT6ehni_oZEEBmUYxBa 
Σήμερα το "στερνό αντίο" στον άτυχο φίλαθλο Κώστα Κατσούλη.Στις 12 το μεσημέρι, η κηδεία του στον Πλατανιά Χανίων.Στον ιερό ναό του ..Αγίου Δημητρίου στον Πλατανιά Χανίων, όπου βρίσκεται και το κοιμητήριο του χωριού, θα γίνει, σήμερα στις 12 το μεσημέρι, η κηδεία του άτυχου φίλαθλου του Εθνικού Πειραιά, Κώστα Κατσούλη, ο οποίος κατέληξε, το πρωί της Δευτέρας, στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας.


Ο οπαδός του Εθνικού είχε μεταφερθεί εκεί με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι ύστερα από χτυπήματα δέχτηκε κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Ηρόδοτος- Εθνικός για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Η οικογένεια τού Κώστα Κατσούλη απευθύνει έκκληση, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν για τις ανάγκες του Ανοικτού Σχολείου Μεταναστών Πειραιά και σε οποιαδήποτε υποδομή στηρίζει αδύναμους ανθρώπους.

Αρχικά, η οικογένειά του έχοντας την αγνή πρόθεση να δωρίσει τα όργανα του 46χρονου (κάτι που τελικά δεν κατέστη εφικτό λόγω της εντολής για ιατροδικαστικής εξέτασης και νεκροτομής) και εν συνεχεία προτρέποντας όσους επιθυμούν αντί της κατάθεσης στεφάνων να ενισχύσουν είτε το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών, είτε οποιοδήποτε άλλο οργανισμό, υποστηρίζει αδύναμους ανθρώπους και δείχνει ένα πραγματικό μεγαλείο ψυχής.
«Κηδεύουμε τον πολυαγαπημένο μας γιο, αδελφό, σύντροφο και πάνω απ’ όλα Άνθρωπο Κώστα Κατσούλη την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου στον ιερό ναό Αγ. Δημητρίου Πλατανιά Χανίων στις 12 το μεσημέρι. Αντί στεφάνων επιθυμούμε να ενισχύσετε το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά ή οποιαδήποτε δομή υποστηρίζει αδύναμους ανθρώπους κατά τη συνείδησή σας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Από τη χθεσινή συγκέντρωση του κόσμου στο λιμάνι του Πειραιά

Χθες, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, στην προβλήτα από όπου "αναχώρησε" η σωρός του άτυχου φιλάθλου.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την εφημερίδα "Πατρίς" η οικογένεια του αδικοχαμένου φίλαθλου θα δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής σε σχέση με το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της κύριας ανάκρισης.

http://www.cretalive.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks