Τσάμπιονς Λίγκ! εκπλήξεις,Θρίαμβος Παρί με Μπάρτσα.

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Μεγάλα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λίγκ! Πολλές οι εκπλήξεις. Θρίαμβος της Παρί επί της Μπάρτσα. Η Παρί Σεν Ζερμέν έστω και χωρίς τον ..Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, θριάμβευσε επί της Μπαρτσελόνα με 3-2 στη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ηταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις κι από τις δύο ομάδες. Το άλλο σημαντικό ματς της Τρίτης, μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Ρόμα, τέλειωσε ισόπαλο 1-1. Στην Κύπρο ο ΑΠΟΕΛ έχασε ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι και έμεινε στο 1-1 με τον Άγιαξ. Σήμερα τα υπόλοιπα παιχνίδια.
Αναλυτικά οι αγώνες:...  
5ος όμιλος:  Μάντσεστερ Σίτι-Ρόμα 1-1: Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι προηγήθηκε στο 4’ με πέναλτι του Αγουέρο. Ή Ρόμα είχε δοκάρι με τον Μαϊκόν δύο λεπτά αργότερα, αλλά η ισοφάριση ήρθε με πλασέ του Τότι στο 23’.  ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπάγερν 0-1: Το γκολ με πέναλτι στο 22’ ο Τόμας Μίλερ.  Βαθμολογία: Μπάγερν 6, Ρόμα 4, Μάντσεστερ Σίτι 1, ΤΣΣΚΑ 0. 
6ος όμιλος:  ΑΠΟΕΛ-Αγιαξ 1-1: Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Αντερσεν στο 27’. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μαντούκα ισοφάρισε με πέναλτι και στο 42’ ο ΑΠΟΕΛ έχασε σπουδαία ευκαιρία, όταν ο Σέρινταν δεν κατάφερε να σκοράρει σε γύρισμα του Μαντούκα. 
Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα 3-2: Καταπληκτικό παιχνίδι στο «Παρκ ντε Πρενς». Στο 10’ ο Νταβίντ Λουίζ άνοιξε το σκορ για την Παρί. Ένα λεπτό αργότερα ο Μέσι ισοφάρισε (1-1), αλλά στο 26’ οι γηπεδούχοι πήραν πάλι προβάδισμα με κεφαλιά του Βεράτι. Στο 54’ ο Ματουϊντί πέτυχε το 3-1 και δύο λεπτά αργότερα ο Νεϊμάρ μείωσε σε 3-2. Η Μπαρτσελόνα πίεσε στη συνέχεια για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 83' ο Μαρκίνιος έσωσε την εστία του Συρίγκου με προβολή στο σουτ του Ντάνι Αλβες, ενώ στο 85' το σουτ του Μουνίρ προσέκρουσε στο δοκάρι.  
Βαθμολογία: Παρί Σεν Ζερμέν 4, Μπαρτσελόνα 3, Αγιαξ 2, ΑΠΟΕΛ 1.  
 7ος όμιλος: 
Σπόρτινγκ Λισ.-Τσέλσι 0-1: Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο είχε τον έλεγχο του ματς από την αρχή, έχασε τρεις καλές ευκαιρίες και τελικά σκόραρε ο Μάτιτς στο 34’. 
Σάλκε-Μάριμπορ 1-1: Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μπόχαρ στο 37’ και η Σάλκε ισοφάρισε με τον Χούντελαρ στο 56’. 
Βαθμολογία: Τσέλσι 4, Σάλκε 2, Μάριμπορ 2, Σπόρτιγκ Λισ, 1.
8ος όμιλος:  Μπάτε Μπορίσοφ- Μπιλμπάο 2-1: Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με τους Πολιάκοφ (19’) και Κορνέτσκι (41’). Η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε μείωσε με τον Αντούριθ στο 45’.  Σαχτάρ-Πόρτο 2-2: Σπουδαίο παιχνίδι στην «Αρένα Λβιβ»  με θρίλερ στα τελευταία λεπτά. Η Πόρτο έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 34’ όταν ο Μπραχίμι εκτέλεσε πέναλτι αλλά απέκρουσε ο Πιατόφ. Η Σαχτάρ, άνοιξε το σκορ με τον Τεϊσέιρα στο 52’. Στη συνέχεια, η Πόρτο πίεσε για να ισοφαρίσει, αλλά γκολ πέτυχε η Σαχτάρ με τον Λουίς Αντριάνο (85').  Κι όμως η Πόρτο δεν παραδόθηκε. Πρωταγωνιστής ο Τζάκσον Μαρτίνες που μείωσε στο 89' με πέναλτι και ισοφάρισε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων!     Βαθμολογία: Πόρτο 4, Μπάτε Μπορίσοφ 3, Σαχτάρ 2. Μπιλμπάο 1.    

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks