Ο αρχηγός μένει στο σπίτι του! Αθανασιάδης-Γκοντσάρεβα τα είπαν

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Αθανασιάδης-Γκοντσάρεβα συζήτησαν τις λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου και η οριστική συμφωνία για παραμονή του διεθνή επιθετικού στον ..
"Δικέφαλο" είναι προ των πυλών.
Είναι από τους παίκτες που το όνομά του έχει συνδεθεί με μεγάλες στιγμές του ΠΑΟΚ. Βρίσκεται στον "Δικέφαλο" πολλά χρόνια και τα τελευταία τέσσερα χρόνια αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας. Πλέον, είναι ο πιο παλιός στην ομάδα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού του ανήκει δικαιωματικά. Το μόνο που έμενε ήταν να μείνει στην Τούμπα για πολλά χρόνια ακόμη. Και αυτό φαίνεται πως... τακτοποιήθηκε!
Τα είπε με Γκοντσάρεβα
Ο Αθανασιάδης σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες, συναντήθηκε την Πέμπτη (31/7) με την στενή συνεργάτιδα του Ιβάν Σαββίδη και υπεύθυνη για τα οικονομικά θέματα της ΠΑΕ, Μαρία Γκοντσάρεβα και συζήτησε τις λεπτομέρειες του νέου του συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα, ωστόσο, λεπτομέρειες σχετικά με την διάρκεια του συμβολαίου, αλλά και τις αποδοχές του Κλάους δεν διέρρευσαν.
Τελική ευθεία
Το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί ο τρόπος που ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του θα ανακοινώσουν αυτήν την πολύ σημαντική εξέλιξη, αφού ο Αθανασιάδης είναι "παιδί" του ΠΑΟΚ και η παραμονή του στην ομάδα είναι κάτι που στις τάξεις του κόσμου του "Δικέφαλο" έμοιαζε απαραίτητο.
http://olapaok.gr/


FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks