ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ 0-2 - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014



Βατανιακός-Λάρισα 0-2 Πιο έτοιμο το "αλογάκι" απέναντι στα "παιδιά" του Βατανιακού.Το πρώτο φιλικό παιχνίδι έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής..
o Βατανιακός με την Λάρισα.Το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη επικράτησε με σκορ 0-2. Το νεανικό σύνολο του Τάσου Ιωαννίδη στάθηκε καλά στον αμυντικό του τομέα, απέναντι σε παίκτες που έχουν εμπειρίες, παίζουν μια κατηγορία παραπάνω με στόχο την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ και είναι σαφώς πιο έτοιμοι απο την ομάδα της Κατερίνης.




Επιθετικά και στην κυκλοφορία της μπάλας έδειξαν ανέτοιμα τα νέα παιδιά του Βατανιακού και έχει μια λογική αυτό αφού από τη μια δεν έχουν πολύ χρόνο δουλειάς στα πόδια τους κι από την άλλη λείπουν οι προσθήκες των έμπειρων παικτών που θα τα πλαισιώσουν δίνοντας περισσότερη αυτοπεποίθηση στην ομάδα.


Το πρώτο γκολ σημείωσε ο Περίκο (23’) στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη σκόραρε ο Στεφανίδης (47’).

Ακυρώθηκε και γκολ της ΑΕΛ που σημείωσε ο Εσπίν ως φάουλ σε αμυντικό της Κατερινιώτικης ομάδας. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου η ΑΕΛ έχασε ακόμα μια ευκαιρία με τον Τσιλιγκίρη να βγαίνει τετ-α-τετ αλλά ο Τζήμας του είπε «όχι» αποκρούοντας τη μπάλα σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε το κόρνερ με τον Εσπίν να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το φάουλ και έτσι η φάση θεωρήθηκε ως μη γενόμενη.






Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πρώτο μέρος κάτω από καταρρακτώδη βροχή και στην επανάληψη ευτυχώς το σκηνικό άλλαξε. Το θετικό είναι πως ο αγωνιστικός χώρος έμεινε σε ικανοποιητικά επίπεδα και το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς μεγαλύτερα προβλήματα.
Την αναμέτρηση παρακολούθησαν και Λαρισαίοι φίλαθλοι που αψήφησαν τον άσχημο καιρό. Ο Τάσος Ιωαννίδης (όπως και ο Αλέκος Βοσνιάδης) χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες, θέλοντας να δει όλους τους παίκτες.


Βατανιακός: Τζήμας, Μαυρόπουλος, Κολαξίδης, Ηλιάδης, Καραγιάννης, Ερμάλ, Σκούρτι, Καραμανώλας Ε., Σταύρε, Ποτουρίδης, Μοσκολούρης.


Έπαιξαν και οι: Μπαμπαΐτης, Καραμανώλας Κ., Μπασμπανάς, Γκανάβας, Δαλαμήτρας, Χορτοματζίδης, Κυπαρίσσης, Καλαϊτζής.


ΑΕΛ πρώτου μέρους: Αθανασόπουλος, Εσπίν, Μελισσάς, Καρανίκας, Κουρτεσιώτης, Νεμπεγλέρας, Τσεμπερίδης, Τσιλιγκίρης, Μπλέντι, Περίκο, Αναστασάκος.


ΑΕΛ δευτέρου μέρους: Παπαγιάννης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Σαρακατσάνος, Καστέλς. Πινδώνης, Τζούνιορ, Στεφανίδης, Βερδού, Φορνέρ, Σουάνης.

==================== 

Βατανιακός-Λάρισα (βίντεο)


Δείτε 3 βίντεο του φιλικού αγώνα Βατανιακός-Λάρισα 0-2 στην Κατερίνη.

 




Βατανιακός-Λάρισα: Ενός λεπτού σιγή για τον Θύμιο (φώτο).Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην ποδοσφαιριστή του Βατανιακού Θύμιου Μωυσίδη κρατήθηκε στο φιλικό παιχνίδι της Κατερινιώτικης ομάδας με την Λάρισα. 


Ο Βατανιακός ήταν η ομάδα με την οποία ξεκίνησε και έπαιξε ποδόσφαιρο ο εκλιπών και για το λόγο αυτό τιμήθηκε και χειροκροτήθηκε απο όλους όσους ήταν στο γήπεδο.
Ο συννεφιασμένος Πιερικός ουρανός φόρεσε την πένθιμη φορεσιά του, παίρνοντας μέρος κι αυτός στις δύσκολες στιγμές που βιώνει το Βατάν και οι άνθρωποι του απο το χαμό ενός δικού τους παιδιού...




Βατανιακός-Λάρισα (φώτο)


















 

ΠΗΓΗ:http://pieriasport.blogspot.gr
 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks