International Champions Cup. Ολυμπιακός - Μίλαν 3-0.ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Ο Ολυμπιακός διέλυσε τη Μίλαν, θριαμβεύοντας με 3-0 στο εναρκτήριο παιχνίδι του International Champions Cup. Ντομίνγκες, Διαμαντάκος και Μπουχαλάκης τα γκολ..
(VIDEOS).Πολύ καλό πρόσωπο παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο πρώτο του φιλικό επί αμερικανικού εδάφους, καθώς συνέτριψε τη Μίλαν με 3-0 στο Τορόντο, παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και κυριαρχώντας πλήρως μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Τα γκολ των Πειραιωτών σημείωσαν οι Ντομίνγκες, Διαμαντάκος και Μπουχαλάκης, ενώ δοκάρι είχαν οι Ιταλοί με τον Σαπονάρα.

Οι ενδεκάδες

Ο Μίτσελ επέλεξε να χρησιμοποιήσει αρκετούς από τους νέους παίκτες του Ολυμπιακού στην αρχική ενδεκάδα, καθώς αγωνίστηκαν μαζί οι Ελαμπντελαουί, Αμπιντάλ, Μαζουακού, Κασάμι, Ντοσεβί, αλλά και ο Παπάζογλου, με τους Ρομπέρτο, Μανωλά, Σάμαρη, Ντομίνγκες και Φουστέρ να είναι οι υπόλοιπες επιλογές του Ισπανού τεχνικού.

Από την άλλη, η Μίλαν δεν είχε στη σύνθεσή της (ούτε στον πάγκο) τους Μπαλοτέλι, Μουντάρι, Εσιέν, Σαπάτα, Μενέζ και Ρομπίνιο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά στη διάθεση του Φιλίπο Ιντσάγκι, που προτίμησε για βασικούς τους Γκαμπριέλ, Τζακάρντο, Μπονέρα, Ραμί, Αλμπερτάτσι, Σαπονάρα, Κριστάντε, Πόλι, Ελ Σααραουί, Νιάνγκ και Πατσίνι.

Ο αγώνας

Από τα πρώτα λεπτά ο Ολυμπιακός έδειξε την επιθετική του διάθεση, καθώς έκλεισε καλά τους χώρους στη Μίλαν και δημιουργούσε προϋποθέσεις για να φτάσει στην εστία του Γκαμπριέλ, με τους Ντοσεβί, Ντομίνγκες και Φουστέρ να αναλαμβάνουν αυτόν το ρόλο. Από μία τέτοια ενέργεια του Ντοσεβί, που εξακολουθεί να αποδεικνύει πως είναι ένας χαρισματικός παίκτης ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά στο φετινό Ολυμπιακό, προήλθε και το μοναδικό γκολ του πρώτου ημιχρόνου.
Συγκεκριμένα, στο 16ο λεπτό, σε μία επέλασή του από δεξιά, ο Γάλλος βρήκε με ωραία πάσα τον Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος "κατέβασε" υπέροχα την μπάλα και νίκησε με ωραίο σουτ τον Γκαμπριέλ για το 1-0. Με παρόμοιο τρόπο προσπάθησε να χριστεί σκόρερ και ο Νταβίδ Φουστέρ οκτώ λεπτά αργότερα, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ.

  Καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, η ιταλική ομάδα κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά μόλις μία φορά, όταν προς το φινάλε ο Πατσίνι δεν έπιασε καλά το πλασέ από πολύ καλή θέση απέναντι από τον Ρομπέρτο.
Καλώς τον με γκολ
Ο Μίτσελ πραγματοποίησε τέσσερις αλλαγές στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου, χωρίς όμως να διαφοροποιήσει κάτι στο σύστημα των "ερυθρολεύκων". Μία από τις αλλαγές του ήταν ο Δημήτρης Διαμαντάκος, που σκόραρε με το... καλημέρα!
Ο Κασάμι πάσαρε αριστερά στον Μαζουακού, που πλέον είχε ρόλο εξτρέμ με τον Χολέμπας πίσω του, ο οποίος σημάδεψε με ωραία παράλληλη μπαλιά τον επερχόμενο Διαμαντάκο, που με πλασέ στην κίνηση έκανε το 2-0.
Η συγκεκριμένη φάση φαίνεται να αφύπνισε τους Μιλανέζους, οι οποίοι μόλις έξι λεπτά αργότερα είχαν οριζόντιο δοκάρι με τον Σαπονάρα σε μία πολύ καλή στιγμή για τη μείωση του σκορ.
Όταν πια πέρασε στον αγώνα και ο Μπουχαλάκης, ήταν αυτός που πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του στο 78ο λεπτό με ένα ασύλληπτο σουτ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα είχαμε έναν επίδοξο... Jimmy Jump, ο οποίος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και φωτογραφήθηκε με τον Γιάννη Μανιάτη.

  Γήπεδο: BMO Field
Γκολ: 16' Ντομίνγκες, 49' Διαμαντάκος, 78' Μπουχαλάκης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (72' Σαλίνο), Μανωλάς (46' Αυλωνίτης), Αμπιντάλ (61' Σιόβας), Μαζουακού (72' Γκαζαριάν), Σάμαρης (46' Μανιάτης), Κασάμι (72' Μπουχαλάκης), Ντοσεβί (61' Κολοβός), Ντομίνγκες (61' Σαβιόλα), Φουστέρ (46' Χολέμπας), Παπάζογλου (46' Διαμαντάκος)
ΜΙΛΑΝ (Ιντσάγκι): Γκαμπριέλ, Τζακάρντο, Μπονέρα, Ραμί, Αλμπερτάτσι, Σαπονάρα, Κριστάντε, Πόλι, Ελ Σααραουί, Νιάνγκ, Πατσίνι

http://www.sport24.gr/ 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks