ΠΙΕΡΙΚΟΣ:Εκλεισε Κουλίδη, κοντά σε Κωτσιόπουλο

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014


Εκλεισε τον πρώην αμυντικό μέσο του Βατανιακού Κώστα Κουλίδη ο Πιερικός. ποδοσφαιριστή που πέρσι αγωνίστηκε στη Γ΄ εθνική με τη φανέλα.. της Λάρισας. Ο παίκτης κατάγεται από την Πτολεμαΐδα και ήταν στον Βατανιακό την καλή χρονιά κατά την οποία οι Κατερινιώτες κέρδισαν την άνοδο τους στη Β΄εθνική κατηγορία.Οι καλές του εμφανίσεις δεν άφησαν ανεπηρέαστους τους Θεσσαλούς που τον απόκτησαν στην ομάδα τους.

Πιερικός: Κοντά με Νέστορα Κωτσιόπουλο

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νέστορα Κωτσιόπουλου είναι ο Πιερικός. 
 
Η ΠΑΕ της Κατερίνης φαίνεται να τα βρίσκει με τον Κατερινιώτη κεντρικό αμυντικό και να συνεχίζει την καριέρα του στην ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη.
Να σημειωθεί ότι ο Κωτσιόπουλος ήταν στον Πιερικό αλλά έφυγε γιατί είχε να λαμβάνει χρήματα από τη διοίκηση του Κώστα Παπαδόπουλου.
Μετακόμισε στον γείτονα Βατανιακό στον οποίο παρέμεινε για ένα εξάμηνο και στη συνέχεια πήγε στη Λάρισα με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στη Β΄εθνική.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει και θα διευθετηθεί και η παλιά οφειλή στο πρόσωπο του νεαρού ποδοσφαιριστή που σήμερα-αύριο θα υπογράψει στην ομάδα της Κατερίνης.
ΠΗΓΗ:http://pieriasport.blogspot.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks