ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Σε άθλια κατάσταση τα γήπεδα της Παραλίας

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Μπασκέτες χωρίς καλάθια, σκουριασμένα υλικά, ξεχαρβαλωμένα σίδερα είναι η εικόνα που αντικρίζει κανείς στα γήπεδα της Παραλίας, τα .οποία εν μέσω της τουριστικής περιόδου βρίσκονται σε κατάσταση αποσύνθεσης.
Στην παραλία που είναι μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της Πιερίας, οι επισκέπτες είναι χιλιάδες και κάθε καλοκαίρι σφύζει από ζωή. Κάποιοι εκτός από τον ήλιο και τη θάλασσα θέλουν να αθληθούν.
 
Εδώ αρχίζουν τα προβλήματα όμως γιατί αν το άθλημα που επιθυμούν είναι το μπάσκετ τότε θα βρεθούν μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Από μακριά τα γήπεδα της παραλίας φαντάζουν σύγχρονα με όλα τα απαραίτητα. Όταν όμως κανείς φτάσει κοντά στις μπασκέτες θα διαπιστώσει με έκπληξη ότι δεν υπάρχει καλάθι. Και πώς μπορείς να παίξεις μπάσκετ χωρίς καλάθι;
Δύο σιδερένιοι πάσσαλοι αριστερά και δεξιά σκουριασμένοι και αυτό είναι όλο.
Παραδίπλα το γήπεδο ποδοσφαίρου. Ευτυχώς είναι πιο εύκολο εδώ να παίξει κανείς μπάλα τα τέρματα είναι εμφανή αν και εδώ λείπουν τα δίχτυα.
Μόνιμοι κάτοικοι στα σιδερένια απομεινάρια γηπέδου είναι οι σφήκες.
Αυτή είναι η εικόνα που αντικρίζει κανείς στα γήπεδα της παραλίας εν μέσω τουριστικής σεζόν για αρκετούς μήνες.
ΠΗΓΗ:http://www.pierikoiantilaloi.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks