ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ - ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΖΗΜΑ

Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014

 

Πήρε Νίκο Τζήμα από Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ο Βατανιακός.Μια πολύ καλή πρόσθεση στο ρόστερ του έκανε ο Βατανιακός που απέκτησε τον ..νεαρό και πολλά υποσχόμενο γκολκίπερ Νίκο Τζήμα.

Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τον συντοπίτη Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και αναμένεται να βοηθήσει στην προσπάθεια της νέας του ομάδας αφού πρόκειται για έναν πολύ καλό τερματοφύλακα που κατέθεσε τα «διαπιστευτήρια» του στην περσινή περίοδο του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ΄εθνικής, όσες φορές αυτό χρειάστηκε να γίνει.
Να θυμίσουμε ότι ο νεαρός τερματοφύλακας με τις αποκρούσεις του, είχε στείλει τον Αχιλλέα στην 4η φάση του κυπέλλου της Γ΄εθνικής κατηγορίας αποκλείοντας την πολύ καλή ομάδα της Κύμης στα πέναλτι.
 
Με αυτή τη φιλοσοφία θα κινηθεί φέτος ο Βατανιακός που θέλει να εντάξει στο ρόστερ του νέα παιδιά της περιοχής τα οποία από τη μια θα αξιοποιήσει αγωνιστικά δίνοντας τους την ευκαιρία να αγωνιστούν και σε υψηλότερο επίπεδο κι από την άλλη θα δημιουργήσουν με τους έμπειρους παίκτες ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει τη νέα περίοδο.
Αυτή άλλωστε είναι μια γνωστή και πετυχημένη συνταγή για τον ιστορικό σύλλογο της Κατερίνης αφού έχουν περάσει κατά το παρελθόν απο το ρόστερ του, παίκτες που διαπρέπουν σήμερα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
http://pieriasport.blogspot.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks