Πιερικός: Θέλει να πάρει Κουλίδη και Κωτσιόπουλο..

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Πιερικός: Πάει για Κουλίδη-Κωτσιόπουλο Οι Κατερινιώτες θέλουν «πακέτο» στο ρόστερ τους δυο παροπλισμένους παίκτες της Λάρισας (μέσος και αμυντικός), που έπαιζαν μαζί και..
στον συμπολίτη Βατανιακό νωρίτερα, ενώ ο δεύτερος έχει αγωνιστεί ξανά στους μελανόλευκους.
Πληθαίνουν τα μεταγραφικά σενάρια ενίσχυσης για τον Πιερικό, που ήδη έχει ανακοινώσει τους Καρατάσιο και Κατσιαμήτα και έχει ανανεώσει τα συμβόλαια των Κρουσταλέλη και Νικολίτση (ενώ αισιοδοξεί για θετική έκβαση με τους Μανίκα, Ντόικιτς, Ελευθεριάδη και Ιορδανίδη, για να παραμείνουν επίσης). Η λύση του Σκλιοπίδη δείχνει να απομακρύνεται, αφού ο έμπειρος χαφ κοιτάζει και προτάσεις από τη Σούπερ Λίγκα, ενώ θέμα χρόνου είναι να ανακοινωθεί ο 26χρονος διεθνής μέσος από τη Γκάμπια, Εμπριμά Σονά, που έπαιζε στη φινλανδική Κουόπιο (και ίσως ένας Κύπριος και ένας Ισπανός).
Τα νέα ονόματα που πέφτουν στο... τραπέζι για την ενίσχυση των μελανόλευκων είναι σύμφωνα με πληροφορίες του dokari.gr αυτά των Κώστα Κουλίδη και Νέστορα Κωτσιόπουλου. Δυο παικτών που αρχικά ήταν πέρυσι συμπαίκτες στον συμπολίτη Βατανιακό και από το χειμώνα συνέχισαν «πακέτο» στη Λάρισα, με την οποία όμως πήραν ελάχιστες ευκαιρίες και είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσουν αμφότεροι από την ΑΕΛ. Ο Κουλίδης (φωτό πάνω) είναι 24χρονος κεντρικός χαφ, που έχει αγωνιστεί ακόμα σε Αναγέννηση Επανομής και Εορδαϊκό, ενώ ο Κωτσιόπουλος (φωτό κάτω) 23χρονος στόπερ, που έχει περάσει και στο παρελθόν από τον Πιερικό (στη μέση φέρεται να υπάρχει και μια παλιά οφειλή, που δοθείσης ευκαιρίας ίσως διευθετηθεί). Τα συγκεκριμένα θέματα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες και όλα είναι πιθανά για την ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη.

http://www.dokari.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks