Αχιλ. Νεοκαισάρειας.Έκλεισε τον Γιάν.Λαζαρίδη.

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας.Έκανε την έκπληξη με Γιάννη Λαζαρίδη. Έκανε το «μπαμ» η Νεοκαισάρεια, που άρχισε τον κύκλο ενίσχυσής της με τον ..
έμπειρο δεξιό μπακ του Πιερικού (παλιά και στον Εθνικό Κατερίνης), ενώ έπεται συνέχεια για την ομάδα του Απόστολου Στύλου.
Τις πρωταγωνιστικές βλέψεις για τη νέα σεζόν, μετά την παραμονή του βασικού κορμού και την περσινή καλή πορεία, είναι έτοιμος να επιβεβαιώσει και στις μεταγραφές ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας. Μια ανερχόμενη δύναμη και ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, μια ήρεμη δύναμη.
Η ομάδα του Απόστολου Στύλου προχώρησε σε ένα σημαντικό «χτύπημα», αποκτώντας το βράδυ της Τρίτης σύμφωνα με πληροφορίες του dokari.gr τον Γιάννη Λαζαρίδη!
Πρόκειται για 28χρονο δεξιό μπακ, που τα τελευταία χρόνια ήταν ενεργό στέλεχος του Πιερικού στη Football League (διατέλεσε και αρχηγός), έχοντας την ευχέρεια να καλύψει και άλλες θέσεις, ενώ στο παρελθόν έπαιξε και στον Εθνικό Κατερίνης.
Βεβαίως, η διοίκηση του Γιώργου Γαβρίδη ετοιμάζει και άλλες εκπλήξεις τις επόμενες μέρες...

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks