Στην Τούμπα μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολ.Κατερίνης

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Στο γήπεδο της Τούμπας οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Επίσκεψη μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης στην έδρα.. του ΠΑΟΚ στην Τούμπα ΘεσσαλονίκηςΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ, κοντά στα παιδιά ο ΠΑΟΚ.







Τη μοναδική ευκαιρία να περιηγηθούν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, είχαν οι μαθητές της Γ΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους.

Στα πλαίσια της διδακτικής επίσκεψης στο Ζωολογικό Κήπο Θεσσαλονίκης, το σχολείο ανοίγεται στην κοινωνία και στον αθλητισμό. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκε και η Τούμπα άνοιξε για χάρη των μικρών μαθητών από την Κατερίνη, δίνοντάς τους την ευκαιρία να πιστέψουν ότι μπορούν να οραματιστούν και η επιθυμία τους να γίνει πραγματικότητα.






Οι μαθητές είχαν την μοναδική ευκαιρία να ξεναγηθούν, κατά την περιήγησή τους στους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου, παίρνοντας μια πραγματική γεύση για το πώς είναι να βρίσκονται στους χώρους, να δουν πώς είναι τα πράγματα από την οπτική γωνία των παικτών και των προπονητών, δίνοντας μια νέα διάσταση στην εμπειρία τους. 




Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους συνέντευξης, εισόδου των αθλητών και φιλοξενούμενων, ένιωσαν δε ιδιαίτερη χαρά όταν επισκέφτηκαν τα αποδυτήρια της ομάδας του ΠΑΟΚ και κάθισαν στις θέσεις των αγαπημένων τους ποδοσφαιριστών και  βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες. Στα αποδυτήρια οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν, να δουν από κοντά ό,τι τους έκανε εντύπωση. Τα παιδιά εξέφρασαν τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους που βρέθηκαν στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ.



Κατόπιν συνέχισαν τη διαδρομή που ακολουθούν οι ομάδες όταν εξέρχονται των αποδυτηρίων και ακολουθώντας τη διαδρομή της φυσούνας εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου της Τούμπας, εκεί οι μαθητές πάτησαν τον αγωνιστικό χώρο κι άκουσαν με προσοχή την ιστορία της ομάδας και του γηπέδου από την κα. Νένα Αγοραστού.




Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χάρισε στο σχολείο μία επίσημη αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας και το σχολείο με τη σειρά του απένειμε ένα αναμνηστικό δίπλωμα για την επίσκεψή του στην Τούμπα.

Τέτοιες ενέργειες προάγουν το αθλητικό πνεύμα και έρχονται σε επαφή με το δημοφιλές άθλημα, το ποδόσφαιρο, αλλά και με όλη την κοινωνική ευαισθησία που σας διακρίνει απέναντι στα παιδιά.

Σας ευχαριστούμε κι ελπίζουμε να έχετε πάντα τη δυνατότητα να στέκεστε στο πλευρό των παιδιών αρωγοί και συμπαραστάτες στις επιθυμίες τους, ώστε όλοι μαζί να ζωγραφίζουμε χαμόγελα στα πρόσωπά τους, επιτελώντας ταυτόχρονα κι ένα τεράστιο κοινωνικό έργο, διότι πραγματικά αξίζει.

 Σας ευχαριστούμε για τα ωραία συναισθήματα που χαρίσατε στο σχολείο μας.  



                                                                             
Ο Δ/ντής του σχολείου

                                                                                      Τσακιρίδης Βασίλης
http://pieriasport.blogspot.gr/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks