Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014:Απόψε θα σκοράρουμε!

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/af12c87351adbb3e33581bcdef1c2e56_XL.jpg Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Απόψε θα σκοράρουμε!.Βασίλης Τοροσίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ..
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τονίζουν πως το επεισόδιο Μανιάτη-Τζαβέλλα δεν θα επηρεάσει την Εθνική, που είναι έτοιμη για τον «τελικό» με την Ιαπωνία.

Οι τρεις διεθνείς που μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου στο Νατάλ, τόνισαν πως η ομάδα είναι «θυμωμένη» από τον τρόπο που ήρθε η ήττα από την Κολομβία και δήλωσαν σίγουροι πως άπαντες θα δώσουν το 100% για τη νίκη. Αναλυτικά:

Θα σκοράρετε σε αυτό το Παγκόσμιο ή είναι ψυχολογικό;

Τοροσίδης: "Δε θα το έλεγα ότι αποτελεί ψυχολογικό εμπόδιο το ότι δεν έχουμε σκοράρει πολύ ως τώρα στα Μουντιάλ. Σίγουρα δε σκοράρουμε εύκολα, είναι αλήθεια. Αύριο θέλουμε να σκοράρουμε ακόμα και με αυτογκόλ ώστε να έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Δεν έχουμε άγχος, το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και ελπίζω να το δούμε έτσι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Παπασταθόπουλος: "Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε το παρελθόν. Αύριο είναι ένα παιχνίδι διαφορετικό από το προηγούμενο και από το επόμενο. Πρέπει να δώσουμε το 100% για την νίκη."

Χριστοδουλόπουλος: "Διαφορετικά Μουντιάλ και χρονιές, πρέπει να το κάνουμε για να μείνουμε ζωντανοί. Έχουμε και την ποιότητα και την ικανότητα να το κάνουμε."

Τί συνέβη στην προπόνηση ανάμεσα στον Μανιάτη και τον Κατσουράνη;

Παπασταθόπουλος: "Είναι κάτι το οποίο συμβαίνει σε όλες τις ομάδες και συχνά. Εγώ το έχω ζήσει πολλές φορές. Απλά επειδή μπλέχτηκαν δύο ονόματα που έχουν παρελθόν, μπλέχτηκαν οι ομάδες τους και διογκώθηκε από τον Τύπο. Δεν θα μας επηρρεάσει, ήταν πραγματικά κάτι πολύ μικρό. Αυτά είναι μόνο για να καθόμαστε να ασχολούμαστε και να γεμίζουμε τις ώρες μας. Όλοι θέλουμε να παλέψουμε για την Ελλάδα και άπαντες θα δώσουν το 200% των δυνατοτήτων τους ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Η Ελλάδα δεν έχει δεχτεί πολλά γκολ. Μόνο τρία στα προκριματικά. Αλλά και τρία στον πρώτο αγώνα εδώ. Αυτό μήπως σημαίνει κάτι;

Τοροσίδης: "Στο πρώτο ματς δεχτήκαμε τρία γκολ, πιστεύω ότι μας πείραξε ο τρόπος που τα δεχτήκαμε. Ήταν κάπως φτηνά γκολ, δεν προήλθαν από κάποια τρομερή συνεργασία, ώστε να δεχτούμε αυτά τα γκολ. Δεν έχουμε ξαναδεχτεί τέτοια γκολ κι αυτό μας πείραξε πιο πολύ. Δε θα λειτουργήσει εις βάρος μας. Εχουμε ξαναχάσει παιχνίδια και έχουμε ανταποκριθεί και αυτό θα κάνουμε και αύριο κόντρα στην Ιαπωνία."

Στο παρελθόν η Ελλάδα κι η Ιαπωνία έχουν παίξει μόνο μία φορά. Κάποιοι δίνουν το πλεονέκτημα στην Ιαπωνία που θα έχει και 13.000 φιλάθλους. Πως θα το αντιμετωπίσετε αυτό;

Χριστοδουλόπουλος: "Δεν παίζει ο κόσμος για την Ιαπωνία. Και οι δύο ομάδες έχουν φιλάθλους, άλλες περισσότερους άλλες λιγότερους. Δεν θα κοιτάξουμε τον κόσμο ή την παράδοση. Δεν θα παίξει κάποιο ρόλο ότι δίνουν το προβάδισμα στην Ιαπωνία. Εξάλλου μια ζωή ήμασταν το αουτσάιντερ. Το παιχνίδι θα το πάρει αυτός που το θέΑλει πιο πολύ, κι οι δύο ομάδες στην ίδια μοίρα είμαστε."

Παπασταθόπουλος: "Δεν παίζει κανένα ρόλο αν θα είναι 13 ή 23 χιλιάδες. Όποιος βρεθεί στην καλύτερη μέρα και έχει την τύχη με το μέρος του τότε θα έχει και το πλεονέκτημα για την νίκη. Πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να δείξουμε στον κόσμο ότι εμείς θέλουμε το παιχνίδι και για μας θα είναι ένας τελικός."

Έχετε πεισμώσει από το επεισόδιο; Πόσο έχετε πεισμώσει κι από τον τρόπο που δέχτηκε η ομάδα τα γκολ;

Παπασταθόπουλος: "Για τον μόνο λόγο που έχουμε θυμώσει είναι για τον τρόπο που δεχτήκαμε τα γκολ. Ήταν το δεύτερο ματς σε τέσσερα χρόνια που τρώμε φτηνά γκολ. Το θέμα του Μανιάτη και του Τζαβέλλα δεν έχει να κάνει με αυτό. Έχει τύχει κι εγώ να ανταλλάξω κουβέντες με συμπαίκτη μου στο γήπεδο και τελειώνουν εκεί. Αύριο πρέπει να μπούμε δυνατά σα να είναι τελικός και πρέπει να πάρουμε αυτό το παιχνίδι

Πηγή: novasports

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks