Φόρεσε το… στέμμα ο Αγροτικός Αστέρας

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

 Φόρεσε το… στέμμα ο Αγροτικός Αστέρας
 
Άξια πρωταθλήτρια η ομάδα του Ευόσμου, που κέρδισε 4-2 τα Μουδανιά στη φιέστα (χατ τρικ ο Κρυστάλλης) και βρέθηκε στο... θρόνο, πανηγυρίζοντας την άνοδο. Το... δαχτυλίδι του πρωταθλητή, τα σκήπτρα στον όμιλο, κατέληξαν όπως αναμενόταν στον Αγροτικό Αστέρα. Οι πράσινοι το... σήκωσαν στην έδρα τους, κερδίζοντας 4-2 τα υποβιβασμένα Μουδανιά και έτσι γυρνούν μετά από δυο χρόνια απουσίας στη Football League, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο φινάλε (εκτός έδρας με το Νέστο Χρυσούπολης). Παρουσία περίπου 1000 θεατών, η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη έστησε το δικό της πάρτι, εντός και εκτός γηπέδου, αφού ακολούθησαν οι καθιερωμένες σαμπάνιες και το μπουγέλο στα αποδυτήρια, εορταστικές εκδηλώσεις στην πλατεία Ευόσμου και γλέντι μέχρι... αργά στη συνέχεια.
Στο 9ο μόλις λεπτό ο Βελλίνης, που νωρίτερα είχε και δοκάρι, έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, ενώ πέντε λεπτά αργότερα και μετά από σέντρα του Μπεκιάρη, ο Κρυστάλλης με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0. Επίσης, στο 20΄ σουτ του Κοσμίδη και λίγο πριν μπει η μπάλα στα δίχτυα ο Κρυστάλλης τέλειωσε τη φάση, κάνοντας το 3-0 για τους «σταχυοφόρους». Στο 27΄, μετά από σέντρα του Πλατάκη, ο Αποστόλου μείωσε σε 3-1 για την ομάδα της Χαλκιδικής και στο 62΄ ο Παντελής Κρυστάλλης πέτυχε χατ-τρικ, κάνοντας το 4-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 69΄ με αυτογκόλ ο Καραντασιάδης, που ελάχιστη σημασία είχε βέβαια.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Ταταρίδης, Καραντασιάδης, Τριανταφυλλίδης (66΄ Ζουμπούλης), Γεωργιάδης, Καπίας, Σαμουηλίδης, Κοσμίδης (77΄ Βαφέας), Μπεκιάρης (57΄ Θεοδωρίδης), Κρυστάλλης, Λαζαρίδης, Βελλίνης.
ΜΟΥΔΑΝΙΑ: Τεντώνης, Ντόι (24΄ Σαρηγιαννίδης), Αλμανίδης, Καράγαλης, Μπιμπισίδης, Στόικος, Φωτιάδης, Αποστόλου, Λεονταρίδης, Σερέτης, Πλατάκης
 Φόρεσε το… στέμμα ο Αγροτικός Αστέρας

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks