Σκοτώνουν και την εθνική

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Σκοτώνουν και την εθνική 
(Ο Σταύρος Κόλκας γράφει για την κατάσταση που επικρατεί στην Εθνική Ομάδα λίγο πριν την έναρξη των υποχρεώσεών της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας). 
...Συγκλονισμένος δηλώνω από το κλίμα που..
υπάρχει στην εθνική μεταξύ Κατσουράνη και Μανιάτη επειδή για κάποια δευτερόλεπτα έπεσαν κάτι μπινελίκια σε έναν αγώνα με μεγάλη ένταση.
Κάπου διάβασα πως δεν είναι πλέον στο ίδιο δωμάτιο και πως αυτό είναι ένα δείγμα κακής εικόνας για τα όσα συμβαίνουν στην εθνική. Εντωμεταξύ, ο Σάντος δήλωσε πως δεν υπάρχει θέμα, ο Κατσουράνης δήλωσε πως δεν υπάρχει θέμα, ο Μανιάτης δεν δήλωσε πως δεν υπάρχει θέμα, αφήνοντας τις διαρροές να δημιουργούν εντυπώσεις.
Οι διαρροές είναι γνωστό βέβαια από πού γίνονται και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Μάλλον πρέπει να μπει χέρι και στην εθνική και μόλις αποχωρήσει ο Σάντος ετοιμαστείτε να το ζήσετε και αυτό.
Κάπου επίσης διάβασα πως ο Σαρρής πήγε να κάνει λέει μόνος του διαπραγματεύσεις για προπονητή. Όχι ο Φύσσας που είναι υπεύθυνος για το συγκεκριμένο κομμάτι αλλά ο Σαρρής. Αρχίζει και δένει το γλυκό.
Όχι πως έχω κανέναν νταλγκά με την εθνική, αλλά άμα αποτελέσει και αυτό μέτρο πίεσης προς την κατεύθυνση που βολεύει τα παλικάρια, αν και αυτή συμπληρώσει ένα κομμάτι στο παζλ των εκβιασμών που βιώνει το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τότε όχι απλά δεν κάνουμε βήματα μπροστά, αλλά εκεί που νομίζαμε πως πιάσαμε πάτο αποδείχτηκε πως είχε κι άλλο.
Στο όλο σκηνικό βέβαια, λυπάσαι γιατί βλέπεις έναν παίκτη να χρησιμοποιείται χωρίς κανέναν ενδοιασμό και να μη λέει κουβέντα. Γιατί στη χθεσινή προπόνηση, δεν είδα κάπου να δημιουργήθηκε κανένα θέμα.
Τώρα που πιάσαμε και τον φίλο μας τον Σαρρή, περιμένει σήμερα ο ΠΑΟΚ να απαντήσει ο συγκεκριμένος κύριος αν θα πάει η ΕΠΟ μαζί με τον ΠΑΟΚ στο ΤΑΣ ΚΑΣ ή όχι. Δηλαδή ο ΠΑΟΚ πρότεινε αφού τα τσακάλια στην ΕΠΟ δεν έχουν τριτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο όπως επιβάλλει η ΦΙΦΑ, να χαρακτηριστεί αρμόδιο το ΤΑΣ ΚΑΣ και να προχωρήσει η διαδικασία.
Αφού ο Σαρρής και η ΕΠΟ δεν είναι υπάλληλοι και κατευθυνόμενοι, αφού οι αποφάσεις των Πειθαρχικών δεν είναι σκάνδαλο, τότε δε νομίζω να αρνηθούν να πάνε σε ένα άλλο όργανο που δεν αμείβονται οι δικαστές από την ομοσπονδία.
Τώρα αν αρνηθεί ο Σαρρής να πάει στο ΤΑΣ ΚΑΣ με τον ΠΑΟΚ, τότε χάνει και την τελευταία του ευκαιρία να το σώσει, αφού τώρα που ως αναλώσιμος μας αδειάζει την γωνιά και δεν θα έχει άλλη ευκαιρία. Και στη ζωή, πάντα σκέφτεσαι τις χαμένες ευκαιρίες και τις επιπτώσεις που υπάρχουν επειδή δεν τις εκμεταλλεύτηκες.
Στην ΕΠΟ ετοιμάζονται αλλαγές. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Είναι λίγο αστείο να το συζητάμε, είναι ακόμη πιο αστείο να νομίζουν κάποιοι πραγματικά πως υπάρχει η διάθεση να δούμε κανονικό ποδόσφαιρο.
Κατά τα άλλα, η εθνική που αποτελεί την βιτρίνα αυτού του εκτρώματος, ξεκίνησε την προετοιμασία της για να πάει στο Μουντιάλ. Και αναρωτιέσαι αν θέλεις να την υποστηρίξεις ή αν μία επιτυχία της κρύψει για ακόμη μία φορά αυτή την κωμωδία που βρίσκεται στα …ράφια.

Διάβασε περισσότερα στο: Σκοτώνουν και την εθνική | gazzetta.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks