Στην προπόνηση της Εθνικής ο Πρωθυπουργός

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Στην προπόνηση της Εθνικής ο Πρωθυπουργός 
Ο Αντώνης Σαμαράς μαζί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη έδωσαν το παρών στην προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος, με τον Πρωθυπουργό να παίρνει μια μπάλα και μια γαλανόλευκη....
εμφάνιση. To gazzetta.gr ήταν στον Αγιο Κοσμά.
Η Εθνική Ελλάδος συνεχίζει την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και στη σημερινή προπόνηση της ομάδας του Φερνάντο Σάντος βρέθηκε ο Αντώνης Σαμαράς συνοδευόμενος από τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Ο Πρωθυπουργός της χώρας μίλησε σε όλους τους παίκτες και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Μουντιάλ του Ρίο.
Ο Αντώνης Σαμαράς δεν έφυγε με άδεια τα χέρια, καθώς πήρε μια μπάλα και μια φανέλα της Εθνικής και αποχώρησε από τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Κατά την αποχώρηση του χαιρέτησε αρκετούς από τους παρευρισκόμενους που έκαναν την γυμναστική τους και μάλιστα βρήκε και γνωστούς του και σταμάτησε για να συνομιλήσει μαζί τους για λίγη ώρα.
«Τον πρωταρχικό στόχο τον πετύχατε, τώρα κάντε μας υπερήφανους και βγάλτε μας στους δρόμους» ήταν η ατάκα του Έλληνα Πρωθυπουργού προς τους διεθνείς.

 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks