Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ)

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014


 
Μετά τον Ηλία Μπαζάκο που στη διάρκεια της σεζόν (τέλη Νοεμβρίου 2013) εντάχθηκε στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ), τώρα και ένας άλλος πολύ γνωστός και αξιόλογος προπονητής τμημάτων υποδομής ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ εντάσσεται.....
στην ακαδημία μας.

Ηδη έπιασε δουλειά και η ΣΧΟΛΗ βήμα - βήμα ξεκίνησε τον δρόμο της ανόδου, με βάση της τις άρτιες εγκαταστάσεις της, την καλή οργάνωση, αλλά ιδιαίτερα το εγνωσμένης αξίας προπονητικό δυναμικό.
Το βιογραφικό του Ευριπίδη Γκούμα,πλούσιο και αξιόλογο, είναι γνωστός για την πολυετή ενασχόλησή του με τα μικρά παιδιά, αφού θήτευσε σε πολλές ακαδημίες της πόλης με επιτυχές και πλούσιο έργο.
Η ανακοίνωση του Εθνικού Ν Κεραμιδίου
"το Δ.Σ του Εθνικού Ν.Κεραμιδίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή τμημάτων υποδομής Ευριπίδη Γκούμα, που εντάχθηκε ήδη στο προπονητικό τίμ της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ του Συλλόγου μας.Του ευχόμαστε ολόψυχα, καλή επιτυχία στο έργο του και καλή συνεργασία με όλους"
το Δ.Σ
...

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks