«Φέρτε τα δυο παιδιά της Ξάνθης στον Παναθηναϊκό»

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

«Φέρτε τα δυο παιδιά της Ξάνθης στον Παναθηναϊκό»
Επίθεση στον Χρήστο Πανόπουλο έκανε το «Παναθηναϊκό Κίνημα». Χαρακτηρίζει κομπλεξική την αποδέσμευση των νεαρών που φωτογραφήθηκαν με τον Πράνιτς και ζητά να μετακινηθούν στις ακαδημίες των «πράσινων»
Καυστική θέση στο ζήτημα που προέκυψε με την αποδέσμευση των δυο νεαρών παικτών της SKODA Ξάνθης επειδή φωτογραφήθηκαν με τον... Ντάνιελ Πράνιτς πήρε το «Παναθηναϊκό Κίνημα».
Με ανακοίνωσή του, το «ΠΑΝ.ΚΙ» επιτίθεται στον Χρήστο Πανόπουλο και χαρακτηρίζει «απίστευτα κομπλεξική» την απόφασή του να διώξει τους ποδοσφαιριστές.
Αφού τη χαρακτηρίζει μήνυμα λοιπόν ότι «όλοι οι νέοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν μέλλον αν δεν βρεθούν απέναντι απ’ τον Παναθηναϊκό», ζητά να εξεταστεί η δυνατότητα μετακίνησης των δυο παιδιών στις Ακαδημίες του «τριφυλλιού».
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Η απίστευτα κομπλεξική, δουλική προς το γνωστό «αφεντικό» του ελληνικού ποδοσφαίρου και αχαρακτήριστη απόφαση του μεγαλομετόχου της Ξάνθης, Πανόπουλου να διώξει δυο από τα παιδιά των Ακαδημιών της, επειδή… ανάρτησαν φωτογραφία τους στο facebo«Φέρτε τα δυο παιδιά της Ξάνθης στον Παναθηναϊκό»ok με τον Πράνιτς (!!!), δηλαδή έκαναν ό,τι θα έκανε κάθε νέο παιδί που ονειρεύεται να φωτογραφηθεί με έναν καταξιωμένο, διεθνή ποδοσφαιριστή, δεν μας εκπλήσσει από ηθική άποψη, γιατί γνωρίζουμε το ήθος τόσο του συγκεκριμένου όσο και όλων των άλλων παραγόντων των παραρτημάτων που κατ’ ευφημισμό αποκαλούνται «ποδοσφαιρικές ομάδες» και κολυμπάνε στο βάλτο που ονομάζεται «σουπερλίγκα».
Επιθυμούμε όμως να επισημάνουμε τη γενικότερη σημασία της απόφασης αυτής: Μέσω του Πανόπουλου το «μεγάλο αφεντικό» Μαρινάκης στέλνει μήνυμα προς όλους τους νέους ποδοσφαιριστές ότι δεν έχουν μέλλον αν δεν βρεθούν απέναντι από τον Παναθηναϊκό και ότι κάθε σχέση τους με τον Παναθηναϊκό… απαγορεύεται, γιατί θα τους κυνηγάει σε όποιο παράρτημα κι αν βρεθούν!
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, το μέλλον του ήδη απαξιωμένου ελληνικού πρωταθλήματος είναι ακόμα πιο ζοφερό από το παρόν – και ότι χρειάζεται ολική κατεδάφιση και χτίσιμο από την αρχή του εντελώς σάπιου οικοδομήματός του.
Μέχρι πάντως να γίνει αυτό, πρέπει να αντιδράσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Στα πλαίσια αυτά, ζητάμε να εξεταστεί η δυνατότητα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός αυτά τα δυο παιδιά να ενσωματωθούν στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού καλύπτοντας και τα έξοδα διαμονής τους στην Αθήνα».
http://pieriasport.blogspot.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks