Άναψε φωτιές ο ΠΑΟ στην Σούπερ Λίγκα

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

 
Παρασκευή 02 Αυγούστου 2013
Το αίτημα του Παναθηναϊκού έθεσε σε κίνδυνο το δημιούργημα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων
Στο χθεσινό Δ.Σ. της...
Super League επικράτησε ένταση και αναστάτωση, σύμφωνα με δημοσιεύματα, εξαιτίας του αιτήματος που έθεσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός η οποία, την ώρα της υπογραφής των συμβάσεων με την NOVA, ζήτησε αποκλειστική χρήση των δικαιωμάτων των εντός έδρας αγώνων των ομάδων U-20 και U-17 μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ.
Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο Δ.Σ. της διοργανώτριας Αρχής, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Χρήστος Παναγόπουλος, είχε κάνει σαφές πως αν δεν γίνει δεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού, η ΠΑΕ δεν θα συναινούσε στην υπογραφή των συμβάσεων. Εκείνη την στιγμή επικράτησε ένταση και, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο νομικός εκπρόσωπος της Super League, ο κύριος Οικονομάκης, πρότεινε να διακοπεί η συνεδρίαση και την Δευτέρα οι ομάδες να υπογράψουν μονομερώς συμβόλαια με την NOVA.
Στην πρόταση αυτή αντέδρασαν ο εκπρόσωπος του Πανιωνίου και ο πρόεδρος του Λεβαδειακού με τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γ. Βρέντζο, να λέει πως "μας φέρεστε σαν ζώα" και τον Χρήστο Παναγόπουλο να σημειώνει πως ο Παναθηναϊκός κοιτάζει τα συμφέροντα του παρά τις πιέσεις που δεχόταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ για να κάνει πίσω.
Τελικά το συμβούλιο διεκόπη για μισή ώρα προκειμένου ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ Γιάννης Μώραλης Μώραλης και ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού να επικοινωνήσουν με τη NOVA, με τo συνδρομητικό κανάλι να αποδέχεται το αίτημα έναντι αντιτίμου.
Πολλές δυσκολίες υπήρξε και στο δεύτερο θέμα που συζητήθηκε στο Δ.Σ της Super League και αφορούσε την σύμβαση με την ΟΠΑΠ ΑΕ και τα χρήματα που δίνει ο Οργανισμός για τη διαφήμιση στις φανέλες. Αυτά θεωρούνται από αρκετές ομάδες λίγα σε σχέση με αυτά που δίνονταν έως πέρυσι.
Μέχρι αυτήν τη στιγμή δέκα ομάδες έχουν αποδεχθεί την πρόταση ενώ άλλες οκτώ (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Αρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Καλλονή, Βέροια και Παναιτωλικός) αναζητούν πιο συμφέρουσες προτάσεις.

 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks