Ανακοινώθηκε απο τον ΠΑΟΚ ο Κώστας Χατζηδίμπας απο την Κατερίνη

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Πέμπτη  18 Ιουλίου 2013
Και ο Κώστας μετά τον Βασίλη Χατζηδίμπα
Ο Χατζηδίμπας που εντάχθηκε στην Κ15 του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα 15/07 συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Εκεί αγωνίστηκε βασικός σε όλα τα παιχνίδια.... αφήνοντας καλές εντυπώσεις.
Κάπως έτσι ξεκίνησε και το ενδιαφέρον του δικέφαλου για τον συγκεκριμένο παίκτη.
Ο Ολυμπιακός κάλεσε τον Χατζηδίμπα να περάσει δοκιμαστικά στου Ρέντη, αλλά εκείνος αρνήθηκε λόγω σχολικών υποχρεώσεων.
Οι ασπρόμαυροι είχαν προβάδισμα για την απόκτηση του, καθώς στην πρωταθλήτρια ομάδα της Κ17 αγωνίζεται και ο αδερφός του, Βασίλης Χατζηδίμπας.
Ο δικέφαλος  από την πλευρά του προσφέρει στον Χατζηδίμπα σπίτι, στο οποίο θα μπορεί να συγκατοικεί με την οικογένεια του και τον αδερφό του, καθώς ο Χατζηδίμπας βρίσκεται σε ηλικία που χρειάζεται τους δικούς του ανθρώπους κοντά του.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
"Τα Τμήματα Υποδομής και Ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνουν την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Χατζηδίμπα από τον Εθνικό Κεραμιδίου Κατερίνης.
Ο γεννημένος το 1999 ποδοσφαιριστής που αποτελούσε μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων, κατέληξε στους νέους Κ-15 του Δικεφάλου.
Ο 14χρονος (Μάης 1999), διεθνής κεντρικός μέσος δήλωσε ότι η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ήταν όνειρο ζωής και σήμερα πέρασε από τα γραφεία των τμημάτων υποδομής του Δικεφάλου με τους νέους συμπαίκτες του για να παραλάβει το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει το επόμενο δεκαήμερο μέχρι να ξεκινήσουν οι προπονήσεις της Κ-15".
acadimies.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks