Έτσι «ναυάγησε» του Καρνέζη Μέχρι και χρήματα χάριζε ο Καρνέζης στον Παναθηναϊκό για να δεχτεί την πρόταση της Ουντινέζε, με ένα από τα αιτήματα του Τριφυλλιού να αφορά σε ρήτρα για ενδεχόμενο επαναπατρισμό του παίκτη γι' άλλη ομάδα.

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Έτσι «ναυάγησε» του Καρνέζη
Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013
Η μεταγραφή του διεθνούς πορτιέρο στην ιταλική ομάδα «ναυάγησε», αφού οι «πράσινοι» δεν τα βρήκαν με την Ουντινέζε, μιας και....
η προσφορά των 800.000 ευρώ δεν τους κάλυπτε. Η διοίκηση του Τριφυλλιού ζήτησε αρχικά περισσότερα χρήματα για να παραχωρήσει τον βασικό της τερματοφύλακα και συγκεκριμένα 1 εκατ. ευρώ, με τους Ιταλούς όμως να ξεκαθαρίζουν ότι “αυτή είναι η πρότασή μας” και δεν πρόκειται να την ανεβάσουν. Έπειτα εκείνο που αντιπρότεινε ο Παναθηναϊκός, είναι να υπάρξει ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 20%, αλλά και μπόνους σε περίπτωση που έπιανε έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών στη Γρανάδα, καθώς επίσης κι επιπλέον ποσό στο ενδεχόμενο που κατά την παραμονή του παίκτη στο Ούντινε, η ομάδα του έβγαινε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ούτε αυτή η πρόταση όμως έγινε δεκτή από τους «μπιανκονέρι» και σ' εκείνο το σημείο θέλησε να πάρει την κατάσταση επάνω του ο Καρνέζης, χαρίζοντας τις 150.000 ευρώ που του οφείλονται από πέρυσι και πάλι όμως οι «πράσινοι» ήταν αρνητικοί.
Από εκεί και πέρα μία ακόμα απαίτηση του Τριφυλλιού που έφερε το «ναυάγιο», αφορούσε σε περίπτωση που ο διεθνής γκολκίπερ επέστρεφε μελλοντικά στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα ζητήθηκε να μπει ρήτρα, η οποία έφτανε στα 2 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το «Goal» κι έπειτα από αυτή την εξέλιξη, η Ουντινέζε απέσυρε οριστικά το ενδιαφέρον της.

 gazzetta.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks