ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Κατανομή αρμοδιοτήτων - Το νέο Δ.Σ. του Πιερικού. Κατανομή αρμοδιοτήτων

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Τρίτη 02 Ιουλίου 2013
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Πιερικός και έγινε και η κατανομή των αρμοδιοτήτων. Η διοίκηση οργανωτικά θα εργαστεί σε δυο σκέλη τα οποία θα είναι το οικονομικό και το τεχνικό-αγωνιστικό.
Στο πρώτο σκέλος τα πράγματα θα.... τρέξουν με την επιτροπή την οποία θα αποτελούν οι Κώστας Παπαδόπουλος, Αντώνης Βραχνός (υπεύθυνος Μάρκετινγκ), Αναστάσιος Σαραηλίδης, Πασχάλης Τσιτιρόκης και Παύλος Μπατάλας.
Υπεύθυνος της ομάδας Κ19 θα είναι ο Αναστάσιος Σαραηλίδης.
Το τεχνικό κομμάτι της ΠΑΕ Πιερικός θα διαχειριστούν οι Κώστας Παπαδόπουλος, Γιώργος Φοιρός, Βασίλης Δαδάκος, Νίκος Καλαμπάκας και Κώστας Πόδας (οι δυο τελευταίοι θα έχουν εξωδιοικητικό ρόλο).
Γενικός αρχηγός αναλαμβάνει ο Βασίλης Δαδάκος.
Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας θα είναι ο Μπάμπης Πεΐδης.
Έγινε ενημέρωση για την οικονομική και αγωνιστική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην ΠΑΕ της Πιερίας και πάρθηκαν αποφάσεις για την πολιτική που θα ακολουθήσει άμεσα το Δ.Σ. ώστε να έρθουν χρήματα στα ταμεία του συλλόγου και να ξεκινήσουν οι λειτουργικές διαδικασίες της νέας αγωνιστικής περιόδου.
 Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε να γίνονται συνεδριάσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα, να συζητηθούν άμεσα οι ανανεώσεις και οι αποδεσμεύσεις του υπάρχοντος έμψυχου υλικού (παίκτες και προσωπικό).
http://pieriasport.blogspot.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks