ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΤΣΑΜΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ - ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 23ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΠΕΡ

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013


Σάββατο 29 Ιουνίου 2013


Ο παίκτης του Πανιωνίου  Χρήστος Καρτσαμπάς, ήλθε σε προφορική συμφωνία με την ομάδα του (την Τετάρτη υπογράφεται η ελευθέρας) για κοινή λύση του συμβολαίου του. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του
"λόγω οικονομικών δυσκολιών η ομάδα του Πανιωνίου αδυνατεί να του καταβάλλει τα οφειλόμενα και συνεπώς δέν θέλει να είναι στο ρόστερ της ομάδος απλήρωτος, όπως και άλλοι ποδοσφαιριστές.Ετσι προτίμησε την ελευθέρα του και να παραιτηθεί των διεκδικήσεών του.Απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση".
Και πρίν ακόμη γίνει γνωστό ότι είναι ελεύθερος,  ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός έχει δεχθεί κρούσεις απο δύο ομάδες superleague και μία απο την footballleague.Ο εκπρόσωπός του δέ ήλθε σε επαφή με ομάδα της Β Εθνικής και άν δέν προτιμήσει να μείνει στην Ελλάδα, υπάρχει περίπτωση να μετακομίσει στο Γερμανικό πρωτάθλημα.
Ο Χρήστος Καρτσαμπάς, γεννήθηκε στις 6-1-1990, Υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός,έχει αγωνιστεί σε Πανθρακικό, Βατανιακό είχε έναν γεμάτο α γύρο με τον  Πιερικό όπου διακρίθηκε και  τον απέκτησε ο Πανιώνιος. 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ

Σεζόν Ομάδα Συμ. Γκολ
10/11 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 0 0
11/12 ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 21 2
12/13α ΠΙΕΡΙΚΟΣ 13 0
12/13β ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1 0
ΠΗΓΗ:  ΚΡΑΧΤΗΣ





















FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks