Αναχώρησε το κλιμάκιο της UEFA

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Κυριακή 09 Ιουνίου 2013






Αναχώρησε το απόγευμα για την έδρα του το κλιμάκιο της UEFA, που βρέθηκε αιφνιδιαστικά από την Πέμπτη στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από... κόσκινο τους....
φακέλους των ΠΑΕ Παναθηναϊκού και ΠΑΣ Γιάννινα, βάσει των οποίων η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ έδωσε, σε β΄ βαθμό, την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Η επιτροπή έμεινε στην Ελλάδα περίπου τρεις ημέρες, περνώντας τις περισσότερες ώρες της στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για να διαβάσει, να κρίνει και να συγκρίνει τα στοιχεία που είχαν στους φακέλους τους οι δύο ομάδες, επειδή έλαβαν αρνητική εισήγηση τόσο σε πρώτο όσο και σε δεύτερο βαθμό.

Η αιτία που προκάλεσε την έλευση του κλιμακίου στην Ελλάδα παραμένει ακόμη ασαφής. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, όποια και αν υπήρξε αυτή, όπως επισημαινόταν από πηγή προσκείμενη στην ΕΠΟ, οι άνθρωποι της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας ήταν σφόδρα ενοχλημένοι από τη στιγμή που πληροφορήθηκαν για την εισβολή των οπαδών του Παναθηναϊκού στα γραφεία της Ομοσπονδίας και την ευθεία άσκηση πίεσης προς την Επιτροπή Εφέσεων την ημέρα της συνεδρίασης.

Ο φάκελος της Ξάνθης, τελικώς, δεν κρίθηκε σκόπιμο να ελεγχθεί, επειδή ο ακριτικός σύλλογος έλαβε την άδεια συμμετοχής όχι μόνο σε πρώτο βαθμό αλλά και με θετική εισήγηση από τον πρόεδρο της Επιτροπής Αδειοδότησης, Γιώργο Δημητρίου.

Η Επιτροπή που ασχολήθηκε με το θέμα θα συντάξει το πόρισμά της στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενώ παράλληλα θα ενημερώσει τον διευθυντή αδειοδότησης της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Αντρέα Τραβέρσο, και ακολούθως θα ανακοινωθούν οι όποιες αποφάσεις, ήτοι ποιος από τους ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκό και Ξάνθη θα αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ.  
Πηγή: Express.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks