«Πάμε όπως και στο Σ.Ε.Φ.»

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

«Πάμε όπως και στο Σ.Ε.Φ.»
Κυριακή 09 Ιουνίου 2013
O Ραμέλ Κάρι πήρε γεύση από το «αιώνιο» ντέρμπι και θέλει να δει στο Ο.Α.Κ.Α. την άμυνα του Σ.Ε.Φ. για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να...
κάνει το 2-0. 
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αμερικανός στην εφημερίδα «Sportday».
Για το αν αγχώθηκε από τον ρόλο που θα είχε στον Παναθηναϊκό: «Δεν το είδα έτσι το όλο θέμα. Το είδα ως ευκαιρία. Από την ημέρα που βρέθηκα στον Παναθηναϊκό, αυτό που ήθελα ήταν να βοηθήσω την ομάδα, με όποιον τρόπο μπορώ. Μέχρι τώρα πιστεύω ότι έχω κάνει καλή δουλειά. Σίγουρα μπορώ να κάνω καλύτερη. Το πιστεύω αυτό. Με ενδιαφέρει να μείνω solid. Όχι απαραίτητα να κάνω περισσότερα, αλλά να συνεχίσω να είμαι έτοιμος και σε θέση να βοηθήσω την ομάδα, ό,τι και αν σημαίνει αυτό. Κάποιες φορές χρειάζονται πόντοι, άλλες άμυνα, άλλες ριμπάουντ. Άλλες να είμαι η... τσιρλίντερ των παιδιών. Ό,τι χρειαστεί, είμαι έτοιμος να το δώσω».
Για το γεγονός πως η ηλικία ήταν εκείνη που έκανε τον Πεδουλάκη να τον επιλέξει: «Όσο μεγαλώνεις θα πρέπει να γίνεσαι πιο σοφός. Η ηλικία μου με βοήθησε πολύ στη συγκεκριμένη περίπτωση. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, όταν μπαίνεις σε μία ομάδα, τόσο αργά στη σεζόν, αποκτάς πίεση, λόγω των όσων περιμένουν από σένα και του σύντομου χρονικού διαστήματος που έχεις για να τα αφομοιώσεις και να ανταποκριθείς. Με βοήθησαν πάρα πολλοί όλοι, να προσαρμοστώ, ο προπονητής, οι συμπαίκτες μου. Όλοι ήταν κάτι περισσότερο από διατεθειμένοι να με βοηθήσουν να καταλάβω τα συστήματα, την άμυνα. Κατ΄ εμέ, το πιο σημαντικό, ο λόγος που αυτή η ομάδα είναι επιτυχημένη, είναι πως αυτά τα παιδιά γουστάρουν να παίζουν μαζί και έτσι όλα γίνονται πιο εύκολα».
Για το ματς στο Σ.Ε.Φ.: «Πολλοί μου είχαν μιλήσει για την πίεση που νιώθουν οι παίκτες, αλλά αν δεν πατήσεις ο ίδιος το πόδι σου στο παρκέ, δεν καταλαβαίνεις τι εννοούν. Φυσικά ήξερα για την αντιπαλότητα των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, είχα δει και βίντεο και αυτό που έχω να πω είναι πως η εμπειρία μου ήταν φοβερή, γιατί το ντεμπούτο μου συνδυάστηκε με νίκη. Υπάρχει καλύτερος συνδυασμός; Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε, γιατί έχουμε δυνατό σύνολο, ικανό να πάρει τα μεγάλα ματς. Ειλικρινά όμως, δεν περίμενα να κερδίσουμε με τέτοια διαφορά. Βέβαια, αυτό που μένει είναι το 1-0, όχι το +12. Από την κόρνα της λήξης σκεφτόμαστε το επόμενο ματς, που θα είναι τελείως διαφορετικό»
Για το ματς της Κυριακής στο Ο.Α.Κ.Α.: «Είναι δύσκολο να περιμένεις κάτι συγκεκριμένο, όταν στο παρκέ βρίσκονται δύο πραγματικά καλές ομάδες. Όπως όμως, μας είπε και ο κόουτς, τη διαφορά δεν θα την κάνει η τακτική, αλλά το ποιος το θέλει περισσότερο. Αν βγούμε στο Ο.Α.Κ.Α. και συμπεριφερθούμε σαν να το θέλουμε εμείς πιο πολύ, αν το δείξουμε αυτό, θα το πάρουμε. Αν τα κάνει όλα αυτά ο Ολυμπιακός, θα νικήσει εκείνος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν είχαν τον Λο, που θα παίξει στο δεύτερο ματς. Σε κάθε περίπτωση, θα ήταν τεράστιο λάθος να σκεφτούμε ότι κάναμε το break και τώρα παίζουμε στην έδρα μας, άρα έχουμε τις πιθανότητες για το 2-0. Το ματς στο σπίτι μας θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Οφείλουμε να κάνουμε και πάλι ό,τι καλύτερο μπορούμε».
Γι΄ αυτό που θα πρέπει να κρατήσει ο Παναθηναϊκός από το Σ.Ε.Φ.: «Πρωτίστως η άμυνα γιατί αυτή μας βοήθησε να πάει το ματς σε χαμηλό σκορ, κάτι που ήταν υπέρ μας. Και αυτή μας κράτησε μπροστά στο σκορ, όταν δεν ήμασταν αρκούντως παραγωγικοί. Ζητούμενο είναι να είμαστε το ίδιο καλοί αμυντικά, ώστε να μην τους επιτρέψουμε να τρέξουν, να μην τους επιτρέψουμε να αντιδράσουν. Αυτό που θέλουμε είναι να διορθώσουμε τα λάθη που έγιναν στην πρεμιέρα, γιατί δεν ήμασταν και τέλειοι και να εμφανιστούμε καλύτεροι στον 2ο τελικό. Πέραν της άμυνας, κρατώ ότι παίξαμε ομαδικά, σε άμυνα και επίθεση. Στην επίθεση δώσαμε έξτρα πάσες και στην άμυνα είχαμε πολύ καλές περιστροφές. Όλα αυτά πρέπει να τα ξανακάνουμε την Κυριακή».
gazzetta_gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks