ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Γύρισε o Θανάσης Τόλιος...

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013


 Τρίτη 04 Ιουνίου 2013 Αθλητισμός
Μεταγραφών συνέχεια για την ομάδα της Πιερίας, που «έκλεισε» τον Θανάση Τόλιο για τη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα, συμπληρώνοντας την τριάδα με ...
τους Μπαϊμάκη και Ράπτη, έπειτα από τη φυγή του Ψωμιάδη.
Ο Αιγινιακός είχε έρθει σε προφορική συμφωνία και το χειμώνα με τον Τόλιο, όταν έφευγε από τον Πιερικό τότε, αλλά την τελευταία στιγμή... λοξοδρόμησε και πήγε στον Ηρακλή Ψαχνών για ένα εξάμηνο. Ο βασικός χρηματοδότης των κυανόλευκων, Γιάννης Νιώπας, δίνει πάντως τώρα στον 36χρονο πορτιέρο την ευκαιρία να «κλείσει» την καριέρα του στην ομάδα απ' όπου ξεκίνησε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, επιστρέφοντας στο σύλλογο της ιδιαίτερης πατρίδας του.
«Προείχε το συμφέρον της ομάδας»
Μετά την επιστροφή του στον Αιγινιακό, ο Θανάσης Τόλιος δήλωσε:
«Θέλω να ζητήσω για ακόμα μια φορά δημόσια συγνώμη από τον Γιάννη Νιώπα, το είχα κάνει και το χειμώνα, θέλω να το ξαναπώ τώρα, που ευοδώθηκε αυτή η συνεργασία. Μαζί με ένα ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Είναι αντρίκεια η στάση του, που δεν μου το κράτησε, αλλά λειτουργεί με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας. Τα βρήκαμε σε όλα και χαίρομαι που γυρνάω στο σπίτι μου, από εδώ που ξεκίνησα το 1996. Ξέρω που ήρθα, για την οργάνωση του Αιγινιακού. Εδώ μένω μόνιμα και αυτή είναι μια μεταγραφή του προέδρου».
Πλούσιο βιογραφικό, έπεται συνέχεια
Όσο για το παλμαρέ του Τόλιου, ο έμπειρος τερματοφύλακας στο παρελθόν έπαιξε διαδοχικά σε Αιγινιακό, Εδεσσαϊκό, Βέροια, Εθνικό Αστέρα, Πανσερραϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα, Πιερικό, Τρίκαλα και μέχρι πρότινος Ψαχνά. Τις επόμενες μέρες η ομάδα του Αιγινίου αναμένεται να ανακοινώσει ακόμα μια-δυο προσθήκες πρώτης γραμμής.
«Πακέτο» Φαμπίνιο και Δήμου!
Ασταμάτητος και «αχόρταγος» δείχνει ο Αιγινιακός στο μεταγραφικό παζάρι, κλέβοντας την παράσταση και κάνοντας αισθητή την παρουσία του. Οι κυανόλευκοι συνέχισαν τις... ενέσεις εμπειρίας στο ρόστερ τους, αφού μετά τους Φελίπε, Σαχινίδη, Τόλιο και Καρλάο, ενέταξαν στη δύναμή τους τη Δευτέρα και τους πολύπειρους στη Β' Εθνική, Φαμπίνιο Μασάδο και Παύλο Δήμου!
Ο χρηματοδότης της ομάδας της Πιερίας, Γιάννης Νιώπας, δείχνει ότι δεν φείδεται χρημάτων και μένει πιστός στις εξαγγελίες του για προσθήκες πρώτης γραμμής και ανταγωνιστικό σύνολο, συνδυάζοντας ουσία και εντυπώσεις στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι.
Ο 29χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός χαφ, Φαμπίνιο, θα γίνει ο τρίτος παίκτης από τη χώρα του καφέ στο ρόστερ των νεοφώτιστων (αν και ο Καρλάο δεν έχει υπογράψει ακόμα), ενώ στο παρελθόν έπαιξε στην Ελλάδα με επιτυχία σε Ιωνικό, Εθνικό Αστέρα, Καλλιθέα, Διαγόρα και φέτος στον «γείτονα», Πιερικό.
Όσο για τον Δήμου, ο 36χρονος στόπερ έχει να επιδείξει πολυετή θητεία σε Λαμία, Λεβαδειακό, Πανσερραϊκό, Διαγόρα, Πιερικό και το τελευταίο εξάμηνο στον Ηρακλή Ψαχνών(συμπαίκτης του Τόλιου).
Φυσικά, ο κύκλος ενίσχυσης για την ομάδα του Αιγινίου δεν «κλείνει» εδώ (επαφές υπάρχουν και με Γκανέζο επιθετικό), ενώ υπάρχουν και κάποιες ακόμα εκκρεμότητες για ανανεώσεις και αποδεσμεύσεις.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks