ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ολλανδικές «Σειρήνες» για Γιώργο Βραχνό

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Τρίτη 04 Ιουνίου 2013
Πρόσκληση για δοκιμαστικά “trials” δέχθηκε ο ποδοσφαιριστής του Πιερικού Γιώργος Βραχνός, από 2 ομάδες της Ολλανδίας.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ενημέρωσε την ΠΑΕ Πιερικός και θα μεταβεί στην χώρα της τουλίπας την Τρίτη 4 Ιουνίου αφού έχει εξασφαλίσει άδεια από την... ομάδα του μέχρι και την επόμενη Δευτέρα 10 Ιουνίου.
Είναι μια τιμητική για την ομάδα της Κατερίνης πρόσκληση αυτή των Ολλανδών στον νεαρό ποδοσφαιριστή του Πιερικού συλλόγου Γιώργο Βραχνό, ο οποίος μπορεί φέτος να μην πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα με την φανέλα της Πιερικής ομάδας, έδειξε όμως στα παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε τα στοιχεία αυτά που θέλουν οι Ολλανδοί για να εντάξουν έναν νεαρό ποδοσφαιριστή στην ομάδα τους.
Σύμφωνα με πηγές του “Pieriasport”, το ενδιαφέρον για τον νεαρό ποδοσφαιριστή προέρχεται από μια ομάδα Β΄ εθνικής κατηγορίας και μια Α΄ εθνικής, η οποία πρωταγωνιστεί στο Ολλανδικό πρωτάθλημα και είναι παγκόσμια γνωστή στο χώρο του ποδοσφαίρου αφού ανήκει στους συλλόγους που συμμετέχουν ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση της Ευρώπης. Ο συγκεκριμένος σύλλογος διατηρεί ομάδα στην Β΄εθνική της Ολλανδίας και γι αυτήν θέλει να «δεί» τον Κατερινιώτη νεαρό ακραίο μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή.
http://pieriasport.blogspot.gr/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks