Ξεναγήθηκε στο γήπεδο της Γιούβε ο Μελισσανίδης - Αυθημερόν στο Τορίνο με το ιδιωτικό του αεροπλάνο

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/article2233702.ece/ALTERNATES/w460/melissanidis_2904.jpg 
Παρασκευή 24 Μαίου 2013 
Αυθημερόν στο Τορίνο πήγε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με το ιδιωτικό του αεροπλάνο και είδε το «Juventus Stadium».
Τον «Τίγρη» υποδέχθηκαν... στελέχη της Γιουβέντους και τον ξενάγησαν στο «παλάτι» των πρωταθλητών Ιταλίας. Το εν δυνάμει αφεντικό της ΑΕΚ είδε από κοντά όλους τους χώρους του γηπέδου από τα αποδυτήρια, τις αίθουσες Τύπου μέχρι τις αίθουσες VIP και τους υπόλοιπους βοηθητικούς χώρους.
Ενημερώθηκε για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούσαν την κατασκευή του, ακόμα και για τεχνικές λεπτομέρειες. Θέλει σε τρία χρόνια την ΑΕΚ να παίζει στο δικό της γήπεδο, μπροστά στο κοινό της στη Ν. Φιλαδέλφεια στη Super League.
Καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίασης  του γηπέδου της Γιουβέντους  δίπλα στον Δημήτρη Μελισσανίδη  βρισκόταν ο επικεφαλής της αρχιτεκτονικής ομάδας που είναι υπεύθυνη για  την κατασκευή αυτού του υπερσύγχρονου  γηπέδου. Οι αρχιτέκτονες του γηπέδου της Γιουβέντους είναι οι Ερνάντο Σουάρεζ και Τζίνο Τζαβανέλα, η δουλειά τους άρεσε πάρα πολύ στον Δημήτρη Μελισσανίδη και δεν αποκλείεται να υπάρξει και συνεργασία μαζί τους σε διάφορα θέματα που αφορούν το γήπεδο της ΑΕΚ.
ΠΗΓΗ:ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks