ΠΑΕ Ηρακλής: Φτάνει μέχρι τον Πρωθυπουργό!

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Πέμπτη 23 Μαίου 2013 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της κυανόλευκης ΠΑΕ έχει ως εξής: "Για όσα συνέβησαν χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στην εθνική οδό, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, ενεργεί τα παρακάτω:

1) Έγγραφη καταγγελία στον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά.

2) Έγγραφη καταγγελία στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και στον Υπουργό Δικαιοσύνης και αυτοπρόσωπη παράσταση διαμαρτυρίας.

3) Έγγραφη καταγγελία και συνάντηση με όλους τους αρμόδιους για την Δημόσια Τάξη και Ασφάλεια, επιτελείς των κομμάτων.

4) Έγγραφη καταγγελία και παράσταση σε όλους τους αθλητικούς φορείς της χώρας (Γ.Γ.Α. – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ – ΕΠΣΜ).

5) Μηνυτήρια αναφορά κατά του Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας κ. Ταμβάκη Γεώργιου και κατά παντός άλλου υπευθύνου για όσα συνέβησαν στην Θεσσαλία με αφορμή τον χθεσινό ποδοσφαιρικό αγώνα (Πανθεσσαλικό Στάδιο-Βόλος-Εθνική οδός).

Συλλογή στοιχείων για τα χθεσινά και

6) Καλούμε κάθε πολίτη που χθες παρεμποδίσθηκε παράνομα και αντισυνταγματικά στην εθνική οδό,  να συνεργασθεί με την ΠΑΕ Ηρακλής 1908 για τις νόμιμες ενέργειες, με έξοδα αποκλειστικά της ΠΑΕ Ηρακλής 1908.

7) Καλούμε τους φίλους του Ηρακλή  που είναι νομικοί να συνδράμουν ΑΜΕΣΑ στη διαδικασία αυτή.

8) Τέλος, δηλώνουμε ότι θα προασπίσουμε τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα του Ηρακλή, των ΦΙΛΑΘΛΩΝ και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με κάθε νόμιμο μέσο, δράση στην οποία καλούμε να συμμετέχει κάθε φίλαθλος και οπαδός του Ηρακλή".
http://www.mikriliga.com/portal/arthro.php?id=17464

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks