ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕOΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ: Ηρθε η ώρα των πράξεων

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

 

Δευτέρα 08 Απριλίου 2013

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ


Νέος πρόεδρος της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ αναδείχθηκε ο Δημήτρης Ελευθεριάδης ο οποίος κυριολεκτικά κέρδισε κατακράτος τον αντίπαλο του.... Κώστα Κούρτη με 11-0  συμβούλους, στο νέο Δ.Σ το οποίο θα προκύψει από τους νέους συμβούλους της τοπικής μας Ένωσης.Χαρακτηριστικό της διαδικασίας είναι ότι η παράταξη Κούρτη δεν εξέλεξε ούτε ένα σύμβουλο στη νέα διοίκηση της ΕΠΣ .

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:


1) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 42 
2) ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ 41
3)ΔΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 41
4)ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΝΙΚΟΣ 41
5)ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 40
6)ΜΠΟΥΣΝΑΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 40
7)ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 39
8)ΤΖΙΟΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 39
9)ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 39
10)ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 36
11)ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ 33

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕOΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ: Ηρθε η ώρα των πράξεων

Θέλω να απευθύνω δημόσια ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που πίστεψαν στο όραμα μας και στήριξαν την πρόταση μας για το Πιερικό ποδόσφαιρο.
Παράλληλα θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τους ανθρώπους που βοήθησαν στην δύσκολη μάχη που δώσαμε. 

Τώρα ήρθε η ώρα των έργων. 
Ηρθε η ώρα των πράξεων.  Το ποδόσφαιρο μας χρειάζεται όλους και μόνο ενωμένοι θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε.  Οι αποκλεισμοί και οι διακρίσεις δεν έχουν θέση στην Ένωση μας.  Αντίθετα θέση έχουν όλοι όσοι θέλουν να βοηθήσουν, όλοι όσοι έχουν διάθεση και όρεξη να δουλέψουν, όλοι όσοι θέλουν να προσφέρουν στο άθλημα και τον τόπο μας
Γνωρίζω ότι οι ευθύνες που αναλαμβάνουμε είναι τεράστιες, μιας και το μέλλον του ποδοσφαίρου μας είναι άρρηκτα δεμένο με την Ένωση. 
Για αυτό το λόγο θα μοχθήσουμε όλοι μαζί για να φτιάξουμε την Ένωση που αξίζει στον τόπο μας, αξίζει στα παιδιά μας, αξίζει σε όλους όσους ζουν και αναπνέουν μέσα στον χώρο αυτό.
Όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε..

Δημήτρης Ελευθεριάδης
Πρόεδρος ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΠΗΓΗ:http://pieriasport.blogspot.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks