Ο κουμανταδόρος Ζαγοράκης και ο Γκαρσία Διαβάστε ποιες είναι οι λεπτομέρειες που συνοδεύουν την ετικέτα "σύμβουλος του Σαββίδη" που κουβαλά ο τέως πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η ανοιχτή πόρτα για τον Ουρουγουανό.

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Τρίτη 16 Απριλίου 2013
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι ακριβώς αντιπροσωπευει ο ρόλος του συμβούλου του Ιβάν Σαββίδη που ανέθεσε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ στον Θόδωρο Ζαγοράκη, έδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με... εμπλουτισμό της αρχικής ανακοίνωσής της.
Συγκεκριμένα, αναφέρει: "Η ΠΑΕ Π.A.ΟΚ. ανακοινώνει ότι από σήμερα ο Θόδωρος Ζαγοράκης αναλαμβάνει σύμβουλος του μεγαλομετόχου για ...
θέματα στρατηγικού σχεδιασμού ανάπτυξης και υποδομών ποδοσφαίρου, καθώς επίσης και στον τομέα των διεθνών σχέσεων.Αποτελεί πάγιο στόχο του μεγαλομετόχου να βρίσκονται στην οικογένεια του ΠΑΟΚ όλοι οι άνθρωποι που μπορούν να συμβάλλουν με τις γνώσεις και την προσωπικότητά τους στην επίτευξη των στόχων της ομάδας και η δραστηριοποίηση του Θόδωρου Ζαγοράκη σ΄αυτούς τους τομείς, μόνο ικανοποίηση μπορεί να προσφέρει".
Επειδή ο όρος "σχεδιασμός ανάπτυξης και υποδομών ποδοσφαίρου είναι γενικός, ουσιαστικά αυτό που προκύπτει ως συμπέρασμα είναι ότι ο Ζαγοράκης θα έχει λόγο σε όλες τις αποφάσεις επί σημαντικών θεμάτων του συλλόγου. Το γραφείο του θα βρίσκεται στο "Μακεδονία Παλλάς" και θα έχει συχνότατη επαφή με το Σαββίδη.
Το παράθυρο επιστροφής για Γκαρσία
Έχει αξία να υπογραμμίσουμε ακόμη την τελευταία παράγραφο της ανακοίνωσης στην οποία γίνεται λόγος για την επιθυμία του Σαββίδη να βρίσκονται στον ΠΑΟΚ "όλοι οι άνθρωποι που μπορούν να συμβάλλουν με τις γνώσεις και την προσωπικότητά τους στην επίτευξη των στόχων της ομάδας".
Σ' αυτή την κατηγορία σαφώς και εντάσσεται ο Πάμπλο Γκαρσία-ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την ισχυρή προσωπικότητα και την αποδοχή του από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, γι' αυτό και μπορούμε να μιλάμε για ανοιχτό παράθυρο επιστροφής του Ουρουγουανού μελλοντικά στο "Δικέφαλο" .
http://www.sport24.gr/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks