Για χιλιοστά γλίτωσε την παράλυση ο Φορμίκα Οι γιατροί απάντησαν ξεκάθαρα όταν τους θέσαμε τη σχετική ερώτηση: "Είναι τυχερός στην ατυχία του. Θα μπορούσε να μείνει παράλυτος. Για χιλιοστά των χιλιοστών σήμερα δεν κλαίμε..."

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/article1974074.ece/ALTERNATES/w460/FORMIKA1.jpg
Πέμπτη 25 Απριλίου 2013
Μια βόλτα για αλλαγή παραστάσεων πήγε να εξελιχθεί σε τραγωδία. Ο Φορμίκα πήγε στο πανέμορφο Ναύπλιο για να αποφορτιστεί ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του. Το Ναύπλιο, που αποτελεί αγαπημένο προορισμό των ποδοσφαιριστών του Αστέρα, λίγο...
έλειψε να αποτελέσει έναν εφιάλτη... Το χτύπημα του Φορμίκα στον αυχένα ήταν τόσο επικίνδυνο που από θαύμα δεν ζήσαμε ανάλογη τραγωδία με αυτή του μπασκετμπολίστα Μπόμπαν Γιάνκοβιτς, στις 28 Απριλίου 1993 (!), ακριβώς πριν από 20 χρόνια και 4 ημέρες... Ο Γιάνκοβιτς είχε μείνει παράλυτος όταν χτύπησε το κεφάλι του στη βάση της μπασκέτας...
Το πρώτο κρίσιμο 48ωρο θα συμπληρωθεί την Πέμπτη (25/04), με τον Φορμίκα να φαίνεται πως έχει διαφύγει κάθε τέτοιο κίνδυνο, καθώς δεν αναπτύσσεται οίδημα στην περιοχή του αυχένα το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη στα ευαίσθητα νεύρα της περιοχής.
Για τους επόμενους 2 περίπου μήνες ο Φορμίκα θα μείνει σε ακινησία, ενώ μετά το 4μηνο θα είναι σε θέση οι γιατροί να πουν αν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.
Στο πλευρό του Φορμίκα έσπευσαν από την πρώτη στιγμή όλοι οι άνθρωποι του Αστέρα, ενώ στην Ελλάδα φθάνουν άμεσα και συγγενικά του πρόσωπα όπως o αδερφός του Μάουρο που παίζει στην ιταλική Παλέρμο.
Ο τραυματισμός του Φορμίκα σόκαρε την ποδοσφαιρική οικογένεια του Αστέρα Τρίπολης, με τους παίκτες της ομάδας να υπόσχονται στον Αργεντινό ότι θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ και τον ίδιο να ζητάει από τον Τσώλη να παίξει σε αυτό το σπουδαίο ματς!
Είναι αλήθεια ότι πέρα από τα πολύ ισχυρά κίνητρα που έχουν οι παίκτες των κιτρινομπλέ, πλέον έχει μπει πάνω από όλα το κίνητρο της αφιέρωσης της πρόκρισης στον Λαουτάρο Φορμίκα!
ΠΗΓΗ: http://www.contra.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks