ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ 3-1 στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - HTTA ME 3-1 ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012



 
Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012
Συνεχίζει τις νίκες του το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, κέρδισε και τον Καμπανιακό Χαλάστρας με 3-1  για το πρωτάθλημα υποδομών του 11ου ομίλου ΠΑΙΔΩΝ της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, το Σάββατο 24-11-2012 στο γήπεδο της Χαλάστρας.
Η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ συνεχίζει το σερί των ..
νικών και δείχνει πως οι μικροί του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ανεβαίνουν απο παιγνίδι σε παιγνίδι.

Απο την αρχή του αγώνα επικράτησαν των αντιπάλων,έχασαν και πάλι ευκαιρίες, αλλά σε αντεπίθεση δέχθηκαν γκόλ (0-1) σε αδράνεια της άμυνας και το σκόρ στο πρώτο ημίχρονο έληξε 0-1
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ έκανε δύο αλλαγές, ο τερματοφύλακας Γαβριηλίδης, πέρασε σε θέση φόρ (σημειωτέον ότι και οι δύο τερματοφύλακες της ΣΧΟΛΗΣ Μελικιάν και Γαβριηλίδης μπορούν και αγωνίζονται επιτυχώς και ώς ποδοσφαιριστές σε θεση εκτός τερματοφύλακα) ο μέχρι εκείνη την ώρα δεξιός μπάκ Μελικιάν στη θέση του τερματοφύλακα,ο Ναζλίδης, στη θέση του Βασιλειάδη και ο Σιδηρόπουλος στη θέση του Νίκου.
Η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ ήλεγξε το ρυθμό του παιγνιδιού, ΠΈΤΥΧΕ ΤΡΊΑ ΓΚΌΛ και έχασε και πολλές  ευκαιρίες να διευρύνει και άλλο το σκορ.Χωρίς να κινδυνεύσει καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο τελίωσε το παιγνίδι με το τρίποντο για την ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ.
Τα γκόλ: στο 48, ο Κωστόπολυος μετά απο κάθετη πάσα του Χατζηδίμπα τέτατετ με τον αντίπαλο τεμραοφύλακα πλασσάρει απο πάνω, εκείνος αποκρούει λίγο η μπαλλα εξοστρακίζεται στο δοκάρι, επιστρέφει πολύ πλάγια όπου πετάχθηκε με τρόπο δεινου φόρ ο Γαβριηλίδης και απο πλάγια δφέν α΄φησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα με το ισχυρό και διαγώνιο σούτ έκανε το σκόρ 1-2.
Στο 53 λεπτό και πάλι ο Γαβριηλίδης χρήζεται σκόρερ, αφού μετά απο μπάσιμο απο δεξιά του Κωστόπουλου στην παράλληλη σέντρα μέσα στην εστία πετάχθηκε κι μπήκε με την μπάλλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας του 2-1.
Στο 60 λεπτο το σκόρ γίνεται    3-1 με τον Ναζλίδη, απο πήρε το ριμπάουντ απο σούτ στο δοκάρι του Κωστόπουλου και με δυνατό σούτ σκοράρισε.
ΣΧΟΛΗ ΠΟΔ/ΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΠΑΙΔΙΚΟ:(ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ):ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΜΕΛΙΚΙΑΝ, ΚΑΤΣΑΡΑΣ, ΚΑΤΣΙΚΗΣ, ΣΑΧΠΑΤΖΩΦ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΝΙΚΟΥ,ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, 
ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΑΙΞΑΝ:  ΝΑΖΛΙΔΗΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΠΕΙΚΟ,ΜΕΖΑΙ
HTTA ME 3-1 ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks