Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ .... ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ SPOT EXPERTE

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ σας ενημερώνει  ότι συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής, τα οποία ξεκινούν την προετοιμασία του την Δευτέρα 20 Αυγούστου και ώρα 19.00 στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου.
- Επίσης όπως ..
έχει ανακοινωθεί η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ έχει ώς τεχνικό Σύμβουλο τον προπονητή Κώστα Μυστακίδη, ο οποίος είναι αποκλεστικός σκάουτερ για την διεθνούς φήμης Γερμανική εταιρία managers SPORT EXPERTE.
- Επίσης ανακονώνεται ότι στις 5 έως και 8 Οκτωβρίου 2012, θα βρίσκονται στην Ελλάδα ο τεχνικός Διευθυντής της Γερμανικής ομάδας Φράιμπουργκ κ KLEMENS και ο Διευθυντής της sport experte Oliver.
- Σκοπός του ταξιδιού τους είναι η διοργάνωση δοκιμαστικών για συγκεκριμένα παιδιά για τα οποία ενδιαφέρονται να δούν με σκοπό την προώθησή τους στην Γερμανική ποδοσφαιρκή πραγματικότητα.
Ετσι παιδιά απο όλη σχεδόν την Ελλάδα θα βρεθούν στο μικροσκόπιο των Γερμανών μάνατζερ, τους οπίους ενδιαφέρουν παιδιά γεννημένα το 96,97,98,99.
- Ειδικότερα, παιδιά που ανήκουν στην ΣΧΟΛΗ (και όχι μόνο), πέρυσι συμμετείχαν σε φιλικά παιγνίδια,που έγιναν με αυτό το σκοπό.
Εχουν μπεί ήδη στο μάτι των Γερμανών, οι οποίοι τα έθεσαν σε συνεχή παρακολούθηση, με ειδικά προγράμματα ατομικών προπονήσεων υπο τη επίβλεψη του Κώστα Μυστακίδη,που έχει την ευθύνη και της διοργάνωσης των δοκιμαστικών τον Οκτώβριο που έρχεται, καθώς επίσης και τον έλεγχο της πορείας του κάθε ποδοσφαιριστή ολόκληρη τη χρονιά.
Για την ετοιμότητα των παιδιών μέχρι στις 5 Οκτωβρίου απο την ερχόμενη Δευτέρα 20 Αυογύστου,πολλά παιδιά που έχουν προεπιλεγεί, ξεκινά ειδικό πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων.
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, έχει ήδη  προωθήσει στην εγχώρια αγορά, 3 ποδοσφαιριστές στον ΠΙΕΡΙΚΟ, έναν στον ΠΑΟΚ και έπεται συνέχεια.
-Για φέτος η ΣΧΟΛΗ θέτει υψηλότερους στόχους , πρώθησε παιδιών σε συλλόγους εκτός Ελλάδας, για εκείνα τα παιδιά που έχουν και το ταλέντο, αλλά και τα εφόδια για να ανέβουν παραπάνω.
- Γι αυτό καλούμε τα ταλέντα του νομού μας, να ενταχθούν στις ακαδημίες μας, να προπονηθούν σε επαγγελματικά πρότυπα, με σκοπο τη βελτίωσή τους, ώστε κάποια απο αυτά, νε πετύχουν το όνειρό τους.
Παρακαλούμε όποιο παιδί ενδιαφέρεται νά έρθει σε επαφή μαζί μας στα τηλέφωνα 6982766856 και στα τηλ 6945211444

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks