ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ, ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ (σκορ 2-3)

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012


Κυριακή 12 Αυγούστου 2012
Πολύ όμορφο, πολύ ικανοποιητικό ποδόσφαιρο στο σημερινό φιλικό μεταξύ των ομάδων του ΕΘΝΙΚΟΥ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ και της 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ, στο γήπεδο του Ν Κεραμιδίου.
Το παιγίδι ήταν το,,
πρώτο φιλικό για τον ΕΘΝΙΚΟ και το δεύτερο για την Μαρτίου και το σκόρ έληξε 2-3 υπέρ της ομάδος της Μαρτίου.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Εθνικού ήταν πολύ καλύτερη, είχε την απόλυτη κατοχή της μπάλλας, κυκλοφορούσε σωστά, έτρεξε πολύ, πίεσε ψηλά και έδειξε ότι το ταλέντο περισσεύει σε αυτά τα παιδιά.
Η ομάδα της Μαρτίου με πολλά νέα πρόσωπα (σε σύγκριση με πέρισυ), παίκτες έμπειρους που οι περισσότεροι έχουν αγωνιστεί και στην Δ και Γ Εθνική, έδειξε ότι ετοιμάζει ομάδα μία καλή ομάδα για το δύσκολο πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής της ΕΠΣΠ.
Στο σκόρ προηγήθηκε η φιλοξενούμενη ομάδα (0-1), ισοφάρισε ο Εθνικός με τον Γκανάβα (1-1), στη συνέχεια ο Εθνικός προηγήθηκε και πάλι με τον Γκανάβα με πέναλτυ που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος (2-1).
Στο δεύτερο ημίχρονο, με άλλη  εντεκάδα ο Εθνικός, στάθηκε και πάλι πολύ καλά, έκανε όμως δύο λάθη στην άμυνα και δέχτηκε ισάριθμα γκόλ και το σκόρ έληξε 2-3.
Ομως το πρώτο φιλικό του Εθνικού, έδειξε ότι η ομάδα θα πάει πολύ καλά, αφού έχει δέσει τα νειάτα και το ταλέντο με την εμπειρία και την πολύ δουλειά.
ΕΘΝΙΚΟΣ: (Γ.ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ): ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΙΡΤΣΗΣ, ΤΑΚΟΣ, ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ, ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ, ΓΚΑΝΑΒΑΣ, ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Χ'ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ:ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΓΙΩΡ, ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ, ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ, ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΣΑΒ, ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡ, ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΓΚΑΝΑΒΑΣ,ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ,ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ,

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks