Έμειναν στο «Χ» Βατανιακός και Νίκη

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

http://www.eptanews.gr/media/k2/items/cache/5003d452a8da016f3ed02a6385cf54e8_L.jpg 
Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Σε ένα μέτριο παιχνίδι και με λίγες φάσεις, κυρίως από την πλευρά των φιλοξενούμενων, Βατανιακός και Νίκη Βόλου ήρθαν ισόπαλοι 0-0.
Η ομάδα του Απόστολου ...
Χαραλαμπίδη, η οποία είχε τη συμπαράσταση περίπου 250 οπαδών της, είχε τις ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ και να «αποδράσει» με το διπλό από την Κατερίνη, με σημαντικότερη φάση αυτή του Γιάννη Λουκίνα στο 82’. Όμως σώθηκε στο 92’, οπότε θα μπορούσε να υποστεί «έμφραγμα», όταν ο Κυπαρίσσης αστόχησε για τον Βατανιακό στο τετ α τετ με τον Βούρα. Το τελικό αποτέλεσμα (0-0) κρίνεται δίκαιο, όμως, δεν βολεύει τη Νίκη Βόλου, η οποία έχασε την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά βαθμών από τις θέσεις που οδηγούν στα play off και κυρίως από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, που έμεινει και αυτός στην ισοπαλία.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, δίχως πολλές φάσεις και χωρίς θέαμα, με τη Νίκη Βόλου να παίρνει τα ηνία του αγώνα κυρίως στο τελευταίο δεκάλεπτο. Και οι δύο ομάδες είχαν από μία φάση. Οι μεν γηπεδούχοι στο 17’, όταν ο Ποτουρίδης έπιασε το σουτ, όμως η μπάλα χτύπησε σε αμυντικούς και κατέληξε σε κόρνερ. Οι δε φιλοξενούμενοι στο 42’, όταν το σουτ του Διαμαντίδη πέρασε άουτ.
Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τους Νικιώτες να διαμαρτύρονται για πέναλτι στο 39’, όταν η σέντρα του Παυλίδη φάνηκε να χτυπά στο χέρι του Νίκου, όμως ο διαιτητής θεώρησε ότι ήταν πολύ κοντά και «έδειξε» συνεχίζεται.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νίκη Βόλου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων,. Εκφραστές των επιθέσεων των Βολιωτών ήταν ο Λαζαρίδης στο 70’ και ο Λουκίνας στο 82’ και 84’. Η ομάδα της Κατερίνης, όμως ήταν αυτή που είπε την τελευταία «λέξη», καθώς είχε κλασική ευκαιρία στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κυπαρρίση, ο οποίος από πλεονεκτική θέση αστόχησε.
Ο διαιτητής Μανούρας του συνδέσμου Τρικάλων «κιτρίνισε» τους Μκριτσιάν, Λαμπρόπουλο, Δερμίση, Στουρνάρα, Γιαξή.
Βατανιακός (Αναστάσιος Ιωαννίδης): Σακελαρίδης, Νίκου, Δερμίσης (78’ Κυπαρίσσης), Καρτσαμπάς, Χατζηισαΐας, Λαζαρίδης, Τασίδης, Ραπτόπουλος, Τσικαδέρης (59’ Σαββίδης), Ποτουρίδης, Ντούλας (71’ Γιαξής).
Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Χολέβας, Στουρνάρας, Μκρτσιάν (74’ Κάσκιο), Λαμπρόπουλος, Διαμαντίδης, Δεληζήσης, Παυλίδης (69’ Λαζαρίδης), Λουκίνας, Αναστασίου (55’ Ριζογιάννης), Πουλάκος.
από  ΕΠΤΑ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks