Α' ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - 31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Τρίτη Μαρτίου 2012

Μεγάλη νίκη για ....την «Ένωση»
Α.Ε. Καρίτσας – Αιγινιακός 3-2
Σπουδαία νίκη πέτυχε η Α.Ε. Καρίτσας με 3-2 επί του Αιγινιακού και παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Εθνικό Κατερίνης. Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη φετινή ήττα του Αιγινιακού στο πρωτάθλημα, μετά από 31 αγωνιστικές.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ, ωστόσο οι γηπεδούχοι γύρισαν το ματς παίρνοντας την πολύτιμη νίκη. Στο 22΄ο Ορφανός μετά από σέντρα του Βουλτσίδη έκανε το 0-1. Άμεση ήταν η απάντηση των γηπεδούχων, με τον Παπακώστα να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 25ο λεπτό. 5 λεπτά αργότερα ο Γιαζιτζόγλου, και πάλι από ασίστ του Βουλτσίδη, έκανε το 1-2, με τον Παπακώστα να ισοφαρίζει εκ νέου σε 2-2 στο 55ο λεπτό. Την μεγάλη ανατροπή ολοκλήρωσε στο 70’ ο νεαρός Γκίνας κάνοντας το 3-2, λίγα μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Λίγο αργότερα ο Αιιγνιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, αλλά ο Ζέρβας είπε «όχι» στο πολύ ωραίο σουτ του Καπετάνου.
Διαιτητές: Νταμπώσης, Ζάχος, Καριψιάδης.
Οι συνθέσεις:
Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Ζέρβας, Καρανικόλας, Σαμαράς (64’ Μπατζογιάννης), Μπαγγέας, Ρέντζιος, Τσερτικίδης, Ζιούρκος, Μπουτογιάννης (58’ Πιτσιάβας), Παπακώστας (66’ Γκίνας), Βογιατζής, Κωτούλης.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ:  Χατζειπίδης, Σαμανίδης, Παπαδόπουλος, Καλουσίδης, Παππάς, Πέτρου, Ορφανός, Καπετάνος, Βουλτσίδης, Γιαζιτζόγλου, Κατσαμάγκας.


Επιστροφή στις νίκες
Εθνικός Κατερίνης – Γ. Ολύμπιος Λόφου 2-0
Στις νίκες επέστρεψε ο Εθνικός Κατερίνης, καθώς επικράτησε με 2-0 του Γ. Ολυμπίου Λόφου  στο «Γιάννης Καλιανίδης» για την 31η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας.
Ο αγώνας διεξήχθη σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, που δυσκόλευε πάρα πολύ τις ενέργειες των ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα να μην έχουμε πολλές καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Οι φιλοξενούμενοι, παρά τις πολλές απουσίες τους ξεκίνησαν καλύτερα, όμως ο Εθνικός ισορρόπησε και μετά από λάθος της άμυνας, ο Παρασίδης με σουτ στο «Γ» έκανε το 1-0.
Η ομάδα του Λόφου πίεσε στην επανάληψη για την ισοφάριση, χωρίς όμως αντίκρισμα, αφού στο 78’ ο Παρασίδης βγήκε τετ-α-τετ με τον Ίτσιο και πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το τελικό 2-0.
Διαιτητές: Κατανάς, Πέτρου, Αγγελόπουλος.
Οι συνθέσεις:
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Καρασκόρδας, Χριστοφορίδης, Α.Ελευθεριάδης, Λαζαρίδης, Μπαγλαρίδης, Τάσσος, Τάσο, Θεοδοσιάδης, Παρασίδης, Χ.Ελευθεριάδης (84’ Δελίδης), Κατσιαμήτας (66’ Μπατζώνης).
 Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ: Ίτσιος, Αρβανίτης, Γ.Ζησόπουλος, Βασιουρής, Φιλοκώστας, Φωτίου, Ν.Μπαλαούρας (80’ Ναλμπαντίδης), Δ.Ζησόπουλος, Β.Μπαλαούρας, Σαλδής, Παπαδημητρίου (67’ Βαϊτσόπουλος).



Μοιρασιά στον Καταχά
Αριστοτέλης Καταχά – Θερμαϊκός Κορινού 1-1
Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Αριστοτέλης Καταχά και Θερμαϊκός Κορινού στο σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής, καθώς και οι δύο ομάδες διεκδικούν μία θέση στα Play-off.
Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Μόλις στο 3ο λεπτό οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι και στο 10’ ο Ζαπουνίδης πρόλαβε την έξοδο του Ουσταμπασίδη και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 0-1. Άμεση ήταν η απάντηση του Αριστοτέλη, καθώς μετά από κόρνερ του Τσερόλα στο 22’, ο Πουριντάτ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Οι γηπεδούχοι κυνήγησαν το δεύτερο γκολ στην επανάληψη χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, κυρίως με τον Παναγιωτίδη, ωστόσο το 1-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα.
Διαιτητές: Ντουράκογλου, Καραϊσαρίδης, Πάτσας.
Οι συνθέσεις:
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑ: Ουσταμπασίδης, Πρέντσι, Γερμανός, Αβραάμ, Κουκουμάπας, Χνούδας, Πίττης (73’ Τζόνσον), Ορφανίδης, Πουριντάτ, Παναγιωτίδης, Τσερόλας (78΄ Καστανάρας)
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ: Πατρής, Γκαντάς, Μούκας, Νικόπουλος, Κουντούρης, Σπανός (69’ Κούσης), Αντωνιάδης (8΄Αραβίδης, 86’ Κατσούλης), Μαχαίρας, Σταθάκης, Ζαπουνίδης, Παπαδόπουλος.

Άνετη επικράτηση
ΓΑΣ Σβορώνου – Μακεδονικός 5-1
Εύκολη νίκη με 5-1 επί του ήδη υποβιβασμένου Μακεδονικού Νέας Εφέσου πέτυχε ο ΓΑΣ Σβορώνου, δίνοντας τέλος στο αρνητικό σερί των 4 συνεχόμενων ηττών στο πρωτάθλημα. Ο αγώνας δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως πολύ σημαντικό ήταν το γεγονός ότι οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν συνολικά 13 «μικρούς», 6 ο ΓΑΣ και 7 ο Μακεδονικός.
Το 1-0 έκανε στο 12ο λεπτό ο Σαρρής, ενώ στο 19’ ο Κ.Καραμανώλας με ωραία ενέργεια και σουτ έκανε το 2-0. Στο 33’ ο Ε.Καραμανώλας έκανε το 3-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Στο 55’ ο Κ.Καραμανώλας με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ 5 λεπτά αργότερα ο Μάνης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση στον επόπτη. Το 5-0 έκανε ο Στεφανίδης στο 77’, για να πετύχει το γκολ της τιμής στο 85’ ο Χρήστος Βελώνης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, γράφοντας το τελικό 5-1.
Διαιτητές: Ασλανίδης, Τσαρτσαμπαλίδης, Νίκολιτς.
Οι συνθέσεις:
Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ: Δούλιας, Τσιντώτας, Κακάνης, Π.Νατσιάβας (66’ Μπαρμπαγεωργόπουλος), Σαρηγιαννίδης, Σιγανός, Κ.Καραμανώλας, Παπαδόπουλος (75’ Βούλγαρης), Σαρρής, Γούτσιος, Ε.Καραμανώλας (57’ Στεφανίδης)
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΟΥ : Ν. Μανουτσόπουλος, Φωτιάδης (20’ Θωμαϊδης), Δημηνάς, Μάνης, Ζιούρκας (26 Κατσι), Βελώνης, Δ. Δεμιρτζόγλου, Κιόρι, Πουλικίδης, Καραγιάννης (Π. Πουλικίδης), Γρηγοριάδης.

Σπουδαίο διπλό για τους Διόσκουρους
Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα – Διόσκουροι 1-2
Μεγάλο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία έκαναν οι Δίοσκουροι, επικρατώντας με 2-1 μέσα στον Άγιο Σπυρίδωνα, σε ένα ματς με δύο κόκκινες κάρτες για τους φιλοξενούμενους και παράπονα για την διαιτησία από τους γηπεδούχους.
Οι Διόσκουροι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Μαυρίδη στο 15ο λεπτό και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 35’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζαντέα, πέναλτι που αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι. Τρία λεπτά αργότερα ακυρώθηκε γκολ του Αετού για τον Άγιο Σπυρίδωνα ως επιθετικό φάουλ, απόφαση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν και πάλι οι γηπεδούχοι.
Ο Όλυμπος, που παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες, μείωσε σε 1-2 με τον Παυλίδη στο 70’, ξαναμπαίνοντας στο παιχνίδι. Στο 75’ ο Ζαντέα για εξύβριση προς τον επόπτη αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή, ενώ στο 88’ αποβλήθηκε και ο Μαυρίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητές: Κύφος, Σκαμπαρδώνης, Θεοδώρου
Οι συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ: Αλεξίου, Κουρινιώτης, Ίτσιος, Κουλιανόπουλος, Ευαγγελόπουλος, Μπαμίχας, Αετός (89’ Κωτίκας), Γκρίνιας, Λαγιώτης, Παυλίδης, Τάχος (32’ Καρατάσιος).
ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ:  Ζιφλίδης, Σεμερτζίδης, Λαράκου, Ευθυμιάδης, Συμεωνίδης, Πάντσουκ, Σαββίδης, Γουλουχίδης, Μακρίδης (89’ Καρυπίδης) Ζαντέα, Μαυρίδης.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks