Κύπελλο Ε.Π.Σ. Πιερίας Εθνικός Κατερίνης - Α.Ε. Περίστασης 2 - 2 Στην "ρεβάνς" θα κριθεί η πρόκριση...

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012


Πέμπτη 08 Μαρτίου 2012  Αθλητισμός
Ισόπαλοι με 2 - 2 τέρματα αναδείχθηκαν στον πρώτο ημιτελικό ο Εθνικός Κατερίνης και η Α.Ε. Περίστασης στο δημοτικό γήπεδο..
Ι. Καλιανίδης, με την πρόκριση να κρίνεται στον επαναληπτικό.
Το ματς παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο ήταν καλό με τέσσερα τέρματα, αρκετές φάσεις, τρεις αποβολές και άφησε ικανοποιημένους τους φίλους του ποδοσφαίρου που το παρακολούθησαν.
Τα γκολ και οι αποβολές
Στο 4' ο Τάσο "γύρισε" σέντρα από δεξιά και ο νεαρός Δεληγιαννίδης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους, 1 - 0.
Στο 13' ο Πεσιρίδης μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαγιάννη από πλάγια δεξιά θέση, με κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 1 - 1 για την ομάδα της Περίστασης.
Στο 44' ο Κορούνι με ψύχραιμο πλασέ μετά από πάσα του Παρασίδη έδωσε πάλι το προβάδισμα στον Εθνικό 2 - 1.
Στο 54' ο Καλαμάρας εκμεταλλεύθηκε την αμυντική αδράνεια των γαλάζιων και την απόκρουση του Καρασκόρδα και με κοντινό πλασέ ισοφάρισε εκ νέου σε 2 - 2.
Στο 90' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Κουσουρή, όμως ο διαιτητής Γκαραγκάνης έδειξε συνέχεια.
Αποβλήθηκαν για την Α.Ε. Περίστασης στο 23' με 2η κίτρινη ο Πεσιρίδης και ο Σιδηρόπουλος Α' στο 86' με απευθείας κόκκινη.
Στην ίδια φάση (86') την κόκκινη κάρτα αντίκρισε και ο Τάσο για τον Εθνικό Κατερίνης.
Ο Γκαραγκάνης ήταν ο διαιτητής του αγώνα με βοηθούς τους Φιρινίδη, ενώ τέταρτος ήταν ο Ασλανίδης.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Κατερίνης
Καρασκόρδας, Θεοδοσιάδης, Χριστοφορίδης (36' Γεμενετζίδης), Μπαγλαρίδης, Λαζαρίδης, Τάσσος (57' Κακάλης), Τάσο, Δεληγιαννίδης, Παρασίδης, Κορούνι (60' Μπατζώνης), Κατσιαμήτας.
Α.Ε. Περίστασης
Σαρρής, Τσιρονίκος, Γελαδάρης (24' Παγωνίδης), Δημητρίου, Γκόγκος, Καλαμάρας (62' Ταβουξής), Πεσιρίδης, Γεροντίδης (74' Α. Σιδηρόπουλος), Παπαγιάννης, Νικολαϊδης, Κουσουρής.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks