ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ - ΑΟΚ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 3-1 στην 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου, για την Β φάση του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012
Με την ομάδα του ΑΟΚ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ αγωνίστηκε το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ το Σάββατο στις 12.30 η ώρα, στο γήπεδο Αγίου Αθανασίου, για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου, για την Β φάση του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.Η ομάδα της Κατερίνης πέτυχε άνετη νίκη με σκόρ 3-1 επι ..του αντιπάλου της.
Ο ΑΓΩΝΑΣ:
Με αντίπαλο τον αέρα, τον κακό αγωνιστικό χώρο, το δυνατό και όχι στρωτό παιγνίδι των αντιπάλων ξεκίνησε πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ ξεκίνησε δυνατά,ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, είχε την πλήρη κατοχή της μπάλλας, δέν ευτύχησε να πετύχει γκόλ, αφού σε ισάριθμα σούτ, ένα του Γκάναβα και ένα του Τσοποζίδη τράνταξε τα δοκάρια του αντίπαλου τερματοφύλακα.Επίσης δύο καλά σούτ του Γ.Καλαιτζή πέρασαν σύριζα απο το οριζόντιο δοκάρι της ομάδος του Αγίου Αθανασίου.Και ενώ αυτή ήταν η εικόνα του παιγνιδιού, η τοπική ομάδα στην μοναδική επίσκεψή της στα καρέ του Γαβριηλίδη, πέτυχε γκόλ με αυτογκόλ του Κλιάνη μετά απο κτύπημα κόρνερ.Ετσι το ημίχρονο έληξε με προηγούμενη την τοπική ομάδα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, αφού έγιναν δύο αλλαγές, η ομάδα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, δημιούργησε ευκαιρίες, μία με τον Τζίνοβιτς και με τον Συμεωνίδη σε ισάριθμα σούτ. Η ισοφάριση ήλθε μετά απο πέναλτυ που κέρδισε ο Τζίνογβιτς και το εκτέλεσε εύστοχα ο Ανατόλης Συμεωνίδης και έγινε το 1-1.Η ομάδα της Σχολής έτρεχε σε όλη τη διάρκεια του β ημιχρόνου με την μπάλλα να ανεβοκαταβαίνει στην εστία της τοπικής ομάδος, είχε σούτ στο οδκάρι (τρίτο δοκάρι) με τον Τζίνοβιτς.Η υ[περοχήξ αυτή απέφερε καρπούς και δέν άργησε να έρθει και το δεύτερο γκόλ που πέτυχε ο Τζίνοβιτς (2-1).
Αφού έγιναν και πολές αλλαγές με μικρούς και πάλι η ομάδα συνέχισε την πίεση για τρίτο γκόλ (3-1) και το κατάφερε με σούτ προβολή μέσα απο την μικρή περιοχή του Χατζηδίμπα, αφού προηγουμένως , ο Ανατόλης Συμεωνίδης σε δύο σλάλομ δέν ευτύχησε να πετύχει και άλλα δύο γκόλ, αφού τα σούτ πέρσαν δίπλα στο κάθετο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα.
- Η ομάδα της Σχολής συνεχίζει αήττηττη και στη Β Φάση στους ομίλους των ισχυρών και προηγείται στην βαθμολογία του ομίλου με 13 βαθμούς σε 5 αγώνες.
ΠΑΙΔΙΚΟ:(Γ.ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ): ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΚΛΙΑΝΗΣ, ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,    ΝΑΤΣΙΟΣ, ΧΑΛΚΙΔΗΣ, ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ, ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ, ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ Ν, ΓΚΑΝΑΒΑΣ,  ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ, 
επίσης αγωνίστηκαν στο β ημίχρονο: 
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ, ΜΠΕΙΚΟΝ, ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ Α, ΝΑΖΛΙΔΗΣ, ΝΙΚΟΥ, ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Λ,

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks